úterý 7. května 2013

Best of April - US Edition

Květen už je v plném proudu, takže je čas představit produkty, které patřily v měsíci dubnu k nejpoužívanějším. Celý výběr se nese v americkém duchu, takže obsahuje i produkty, které nejsou v našich končinách běžné k sehnání, ale s trochou úsilí a za použití PayPalu není nic nemožné=)


Začněme základem, která jsem používala při každodenním líčení. Čestné místo zaujímá Maybelline Age Rewind Dark Spot Corrector v odstínu Light/Medium, který patří mezi to nejlepší, co jsem v US objevila. Jedná se o pigmentovaný krémový korektor, který koriguje tón pleti, maskuje nedokonalosti, diskolorace i kruhy pod očima. Na pleti vypadá přirozeně, nikam nezalézá, dlouho vydrží a je prostě dokonalý. V horkém klimatu mi zcela nahradil make-up, stačilo vyzmizíkovat pár nedokonalostí, přepudrovat a měla jsem vystaráno na celý den. 

Dále na seznamu nesmí chybět Milani Multitasking Powder v odstínu 05 Tan, o kterém jsem už básnila v předchozím příspěvku. 

Když si situace žádala extra pěknou pleť, použila jsem Hourglass Ambient Powder v odstínu Dim, spolu s korespodujícím štětcem, opět Hourglass. 

Jako tvářenku jsem používala Chanel Pink Bronze, která mi doma ležela přes rok skoro nepoužitá, ale na opálené pleti doslova vynikla a já se jí nemůžu nabažit. Supluje i bronzer a rozjasňovač, jemně vykonturuje obličej a přidá nádherný jas. 


Na oči jsem používala novinku od Maybelline, řasenku Plush Lash v krásném letním tyrkysovo-růžovém balení. S ní jsem docílila přirozených, přitom dostatečně zvýrazněných a prodloužených řas. Po počátečním zklamání jsme si k sobě našly cestu a po pár týdnech používání jsem s ní nadmíru spokojená.

O tekutých linkách Jessies Girl Liquid Eyeliner jsem už básnila a nic se nezměnilo. Jsou skvělé.

A čím jsem vše odličovala? Novinkou od Maybelline Clean Express, dvoufázovým odličovačem, který kromě toho, že skvěle odličuje, zvládá i hydratovat a nedráždit oči. Dokonce je i mnohem lepší než vychvalovaný Yves Rocher a stojí v přepočtu 80 Kč. Nedávno jsem pořídila i odličovací ubrousky ze stejné řady a opět spokojenost. 


Zdaleka nejvíc přírustků zaznamenala kategorie rtěnek, balzámů a různých dalších věcí na rty. Nejvíc jsem ale používala balzámy, konkrétně Maybelline Baby Lips v odstínu Grape, což je tónovaný balzám ve vínové barvě, který dodá nádech barvy, vypadá přirozeně, krásně voní a zároveň hydratuje. 

Zcela jsem podlehla i kultu Nivea Lip Butter, hojně jsem používala všechny tři varianty, ale nejoblíbenějším se stala Caramel Cream Kiss. Ta vůně je prostě k sežrání.

No a pokračujeme matnou rtěnkou od Wet n Wild, která spustila lavinu. Tím myslím, že nezůstalo u jedné, ale u osmi=) Stpjí necelé 2 dolary, je matná, neskutečně pigmentovaná, vytvoří rty jak z obálky časopisu a vydrží hodiny a hodiny. A představuje skvělou protiváhu k momentálnímu Color Whisper balzámovému šílenství...Navíc Barva Charged up Cherry je jak vystřižená z éry 20. let, takže pokud chcete oslavit premiéru filmu Great Gatsby opravdu stylově, doporučuji omrknout!


Přidám ještě jednoho vzorkového favorita, kterým je Tarte BB Tinted Treatment Primer v odstínu Medium. Ačkoliv se dle názvu jedná o primer, je dost krycí na to, že se dá bez problémů nosit i samostatně. Konzistencí a efektem bych ho přirovnala k Benefit Porefessional, s tím rozdílem, že kryje a sjednocuje pleť. Pro zcela bezchybnou pleť můžete nanést i vrstvu make-upu nebo minerálního pudru. V plánu mám i plné balení, což mluví za vše.


 

Na tělo jsem si oblíbila stálici americké péče o pleť Jergens Ultra Healing Lotion, který je jedním z nejlepších tělových mlék, které jsem za poslední dobu vyzkoušela. I přes své nepřírodní složení dělá to co má a dělá to velmi dobře.

Na západním pobřeží už je léto v plném proudu, takže jsem zvolila typicky letní vůni, Chanel Chance Eau Fraiche ve verzi body mist. Nádherná vůně v odlehčené verzi s ultrajemným rozprašovačem je ideální do horkého počasí a výhodou je, že se dá skvěle použit i jako hair mist.


Lakových přírustků bylo taky víc, vybírám ale ten nejpovedenější, Essie Watermelon. Šťavnatá letní barva, která kryje už v jedné vrstvě a krásně vynikne na opálené pleti.



Na přípravky Macadamia Natural Oil jsem přečetla nejednu pochvalnou recenzi, přesto jsem s nákupem dlouho otálela. Chyba! Používala jsem šampón a masku, dohromady i samostatně a po každém použití byl výsledek udivující. Nelituji jediného dolaru a všem doporučuji vyzkoušet, navíc v českých e-shopech vyjdou tyto výrobky překvapivě mnohem výhodněji než v US. 


A teď trochu stylingu. John Frieda Fine to Full Volume Spray vám po vyfoukání vytvoří objem, který by záviděla i Beyonce. Aussie Volume spray mi fixoval příležitostné vlny a krásně provoněl koupelnu a ve dnech mezi mytím jsem používala Oscar Blondi Dry Shampoo, u kterého bych pár chybiček našla (vůně, mírný bílý povlak), ale skvěle odmastil vlasy a přidal jim vzdušný objem.


Vrátila jsem se ke svému oblíbenému Tea Tree toniku z Body Shop, které je méně agresivní než můj nejpoužívanější Clinique a hydratovala jsem klasikou Clinique DDML, který mé pleti velmi vyhovuje.


No a nakonec ještě jedna zajímavost...odličovací vatové čtverečky Shiseido Cotton Pads, o kterých se na YT neustále básní. Cena 9USD za vatu se může zdát nehorázná, ale já nelituju jediného centu=)


Tímto jsem vyčerpala seznam svých dubnových oblíbenců a budu ráda za tipy na ty vaše.

3 komentáře:

  1. Tady bych brala skoro všechno:) Je mi líto, že většinu téhle kosmetiky u nás neseženu, protože některé věci mě opravdu hodně lákají:(

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. tusim som tento post mala preskocit, teraz mam chut vyskusat maybelline korektor aj tie prirpavky na styling:))

    OdpovědětVymazat