čtvrtek 11. dubna 2013

US Drugstore Haul - Part II a jeden must-have produkt


Tak a je tu další drogérkový haul, o který jsem vás nemohla ochudit, protože některé z těchto produktů stojí za důkladné povšimnutí. A který konkrétně? No přeci Maybelline Age Rewind Dark Spots Eraser.

Původní Age Rewind korektor, který je určen na kruhy pod očima, považuji za nejlepší korektor, na který můžete v drogérii narazit. Používám ho už přes dva roky a je prostě skvělý. Navíc je dostupný i v ČR, ale překvapivě jsem nenarazila na žádné recenze. Ale na druhou stranu, ani já jsem o něm nenapsala nic, přestože ho mám strašně ráda.

Age Rewind Dark Spots Eraser je jeho nový parťák, který není o nic horší. Ba naopak. Je absolutně úžasný. A to myslím smrtelně vážně. Troufám si říct, že je to taková kouzelná hůlka pro majitelky všech typů pleti.

Je lehký, zároveň ale velmi krycí, krásně se roztírá (Sigma FX80 nebo jakákoliv jeho alternativa to jistí), rychle zasychá a nikam se nehne. Navíc vypadá velmi přirozeně, takže pokud potřebuje být moje pleť do 1 minuty transformovana do stavu " ala photoshop", je toto věc, kterou okamžitě použiji. 

Výhodou je, že tato vylepšená verze jde použít i na kruhy pod očima, takže za necelých 200 Kč máte doma multifunkčního pomocníka. 




Jediným všude zmiňovaným negativem, je houbičkový aplikátor. Pomineme-li ale jeho nehygieničnost, barvu aplikuje skvěle.





Dalším přírustkem do rodiny korektorů je opět z dílny Maybelline. Je to korektor a rozjasňovač v jednom s názvem Dream Lumi (něco podobného nabízí v našich končinách i LOreal). Vzhledově (sice vzdáleně) i funkčně připomíná klikací YSL, samozřejmě za zlomek ceny. Na podrobnější recenzi si sice budete muset chvilku počkat, ale po prvním vyzkoušení spokojenost.



L-R Age Rewind, Dream Lumi
Maybelline Color Tattoo není třeba dlouze představovat. Všichni víme, že v USA nabízejí více odstínů, mezi něž patří i dvě barvy, které nemohou chybět v žádné kosmetické sbírce. Konkrétně 55 Inked in Pink (metalická starorůžová) a  70 Barely Branded (metalická béžová). Barvy jsou nádherné, výdrž skvělá. Spíš než samostatně se mi osvědčily jako báze pod matné stíny (perfektní v kombinaci s UD Naked Basics), které díky nim vyniknou a vydrží celý den.




L-R Barely Branded, Inked in Pink



A samozřejmě Nivea Lip Butters. Byla jsem vůči nim dost skeptická, ale akce 2 za 4USD mě nenechala chladnou a dotlačila mě k nákupu dvou kousků, Vanilla-Macadamia Kiss a Raspberry Kiss. Musím říct, že počáteční skepticismus nebyl na místě a s oblibou je neustále používám. 

Nejsou to sice žádné hojivé zázraky, ale krásně voní (Macadamia Kiss jako bílá čokoláda a Raspberry Kiss jako růžová pasta perlička s příměsí růže) a jsou na rtech velmi příjemné. Mnohem lepší než Maybelline Baby Lips...


Raspberry-Rose Kiss dodá rtům lehkou mléčně růžovou barvu a v kombinaci s konturkou vypadá moc zajímavě.


Taky jsem musela vyzkoušet mini verze vychvalovaných tělových mlék, HEMP body lotion a americkou klasiku Jergens Ultra Healing, 

Jergens je hutnější krém, který skvěle hydratuje i velmi suchou pokožku, ale za to složení by se nemuseli stydět v žádné chemické laboratoři.

HEMP lotion s výtažky z konopí je taky fajn, má tekutější konzistenci a velmi výraznou vůni. Takže plné balení asi nebude.


A nakonec chválou ověnčený tuhý deodorant Secret, o kterém bych nebýt Káji z PlumFoolery blogu nevěděla. A byla by to škoda, protože je opravdu dokonalý. Nedělá bílé fleky na oblečení (v rámci možností), úžasně voní a funguje tak jak má. Určitě se pořádně zásobím=)



Tak to je pro dnešek vše a zítra vám ukážu pár vychytávek na vlasy.


16 komentářů:

  1. Hm, všechno se mi zamlouvá, tedy hlavně ten korektor, něco takového už delší dobu hledám. :) Jeho méně vylepšený bráška u nás v drogériích není k nalezení, a to je taky škoda... Budu muset prošmejdit internety.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Praze jsem ho videla v několika DM, treba v Palladiu. Ale na internetu urcite nekde budou...

      Vymazat
  2. Secret je moj naoblubenejsi tuhy deodorant. Skoda,ze zohnat ho je v poslednych rokoch maly zazrak, ale uz mam v ramci mojho mesta svoje zdroje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Slovensku?? :) Mozes sa podelit? :)
      Ada

      Vymazat
  3. A mohla bych se zeptat, odkud víš, že je ten Age rewinder dostupný v ČR? Na ofiko stránkách není a v drogeriích taky ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V nekterych DM maji celou Age Rewind radu, treba v Palladiu se objevily uz pred rokem.

      Vymazat
  4. Ja som bola pred rokom v Prahe na dofce a na Flore v Dm ho mali.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem u nás v Rossmanu narazila na nový odstín Color Tattoo - Pink Gold a řekla bych, že je to stejný odstín jako Inked in Pink, akorát se jinak jmenuje. Jinak Age Rewind korektor je fakt dostupný i u nás??? Já jsem si myslela, že u nás máme jenom ten make-up. Asi jsem slepá :D Chci ho! A ty lip butters ti neskutečně závidím!

    Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Inked in Pink je podle me studenejsi, ale bude asi dost podobny. JJ, Age Rewind je i u nas=) A lip butters se mi zamlouvaji cim dal vic! Dneska jsem jeste jeden prikoupila=)

      Vymazat
  6. Pěkné novinky. Zaujaly mě hlavně korektory a color tatoo - opravdu nádherné barvy :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nivea Lip Butter mám aj ja :) A ten korektor ma veľmi zaujal a po Secret tiež túžim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor je asi to nejlepsi, co jsem z teto kategorie vyzkousela!

      Vymazat
  8. Niveu lip butter bych chtěla taky vyzkoušet. jen to někde sehnat :D :/

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat