úterý 2. dubna 2013

Nákupy USA - Drugstore Edition



Po delší odmlce způsobené intenzivním zkouškovým a následnou cestou přes Atlantik vás opět zdravím, tentokrát ze prosluněné Kalifornie. Jet lag už je zdárně překonán, takže je čas představit vám produkty, které jsem si v USA nemohla nechat ujít.

První část novinek bude věnována drugstore dekorativním produktům, dále se můžete těšit na péči o vlasy, o pleť a samozřejmě i na úlovky z oblasti highend.  

Začnu zeširoka. Jet lag u mě probíhal tak, že jsem se každé ráno budila před šestou a chodila ven běhat. V LA je nádherné teplé počasí, takže podmínky jsou přímo ideální. Má to ale jeden háček. Na mé běžecké trase je Rite Aid (otevřeno 24hod denně=) i Wallgreens. A výsledek dvoutýdenního intenzivního běhání vidíte na fotkách. Člověk se přeci musí nějak motivovat a následně odměnit...



Na amerických drogériích je nejlepší (?), že mají permanentně akce typu BOGO (kup jeden produkt, druhý je zdarma nebo o polovinu levnější), takže u jedné věci to nikdy nezůstane. 

Vyzkoušela jsem opěvované Baby Lips od Maybelline a zatím tedy nechápu, co na nich všichni vidí...je to klasické tonovací Labello s nízkou hydratační schopností (alespoň ty barevné verze). Dále můj oblíbený korektor Age Rewing Neutralizer, Dream Bouncy Blush v odstínu Hot Tamale (barva je krásně pigmentovaná a velmi podobná Nars Cactus Flower) a samozřejmě Color Whispers, které se prodávají ve 20 různých odstínech naprosto odlišných od české nabídky. 


Podlehla jsem mánii 3in1 Foundation od Covergirl a musím říct, že jsem nadšená. Skvělý makeup, samostatná recenze bude následovat.


A samozřejmě Revlon. Lip Butters, Just Bitten Kissable Balm Stains (láska!) a Photo Ready concealer.


Hodně chvály jsem slyšela na Milani Multi-tasking powder, který (ač to o sobě netvrdí) je vlastně powder foundation se skvělým krytím, máslovou konzistencí a skvělou matující schopností. Plus rtěnka, která není vůbec špatná. A nezůstalo u jedné=)


Bronzery Physicians Formula jsou kapitola sama o sobě, já zvolila Healthy Wear a jsem spokojená. Úsměvné je SPF 50....v USA jsou ochranným faktorem všichni doslova posedlí. A samozřejmě EOS s příchotí Strawberry Sorbet...když jsou ty Velikonoce.


Revlon Lash Glue je hodně chválené, takže tam jsem šla na jistotu, ale zaujala mě novinka v podobě trojřas, které jsou víc user friendly než individuální řasy a slibují zázraky=)


A nakonec dva extrémně předražené produkty, které hned po vyzkoušení putovaly zpět. LOreal Youth Code BB Cream, který je převlečená BB od Garnier za double cenu a Miracle Blur, což je retuš v tubě, která nefunguje špatně, ale ta nálož silikonů byla mou pletí odmítnuta.


Nakonec 2 produkty, na které se můžete těšit v příštích postech. Hourglass Ambient Powder a Rachel K CC Cream.

Zaznamenaly jste havoc, který tyto Hourglass pudry spustily v beauty komunitě?


Zaujalo vás něco z novinek? A o čem si chcete přečíst jako první?

30 komentářů:

  1. EOS vajíčko:)! I já ho mám na wishlistu, ale bohužel se jen tak do USA nedostanu. Těším se na recenzi..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz jsem na ne jednu recenzi psala, muzes se podivat http://zlatosfera.blogspot.com/2011/12/vajickove-balzamy-eos.html

      Ale jahodovy mi ve sbirce chybel=)

      Vymazat
  2. Vážně v USA prodávají otevřené řasenky???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč otevřené? řasenka, ten kontejner, je zašroubovaná takovým víčkem, kartáček je zvlášť, aby sis ho mohla prohlédnout, a celé je to zatavené. doma odšroubuješ minivíčko, našroubuješ víčko s kartáčkem... a hele ho, netknutá řasenka připravená k použití.

      Vymazat
    2. Aha, to jsem na tom obrázku neviděla. Jako ten kartáček zvlášť je dobrý nápad, jen jsem nechápala, že to nevyschne. Děkuju za objasnění! :)
      (I když mě by fakt nebavilo koupit malou řasenku a tahat se s tím obalem. Víc se mi líbí řasenka jakoby zalepená izolepou (ve skutečnosti taky zatavená ve folii, ale těsněji) a k tomu kartáček vystavený jako tester.)

      Vymazat
    3. No ono mistni drogerky jsou svoji plochou tak 5x vetsi nez nase, takze si muzou dovolit vsechno ma svoje papirove obaly...coz je vlastne hrozne fajn=)

      Vymazat
  3. Na tohle se dá odpovědět jedním slovem: závist :-) aneb jaká hrůza je nám nabízena v čr a všechny bychom chtěli drogérky v americe vykrást :D

    OdpovědětVymazat
  4. je hele rachel K... oni to v americe prodávají normálně v obchodech? to jsem ani netušila. jinak už i já ho mám doma! zatím jednou mírně ozkoušené, ale těším se!

    jo a jinak si myslím, že covergirl mají skvělé makeupy! tedy já jeden kdysi zkusila a tenkrát to snad bylo pomalu to nejlepší, co v té chvíli moje pleť měla a chtěla každé ráno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemaji, kupovala jsem z jednoho eshopu, ale vyjde to uplne nastejno jako z ebay. A jaky odstin mas? Ne ze by to bylo dulezity, protoze mi prijde, ze na pleti je uplne neviditelny...jaky mas z neho pocit?

      Ja jsem z CG mela trochu obavy, protoze jsem si myslela, ze jde o obdobu Max Factor 3in1 a ten me nijak neuchvatil, ale CG je naprosto uzasny. Dela bezchybnou plet a vydrzi. Klidne bych za nej zaplatila i highend cenu.

      Vymazat
    2. mám ten original v černé tubě... tý jo a úplně jsem se teď navnadila, že bych ho měla začít okamžitě používat.

      no každopádně jsem zvědavá, co na něj řekneš.

      Vymazat
  5. Já ti taaaak zavidím (v pozitivním smyslu slova) ty všechny věci z USA, všechny ty novinky co bych taky chtěla a hrabivě po nich natahovala ruce, jen slintám a žasnu a séře mě, že tady to furt není!!!;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, diky, ale neboj...ono to vsechno casem dorazi. Kdyz jsem poprve vkrocila do Rite Aid, tak jsem si pripadala jako v dite v cukrarne=)

      Vymazat
  6. Covergirl kosmetiku mám moc ráda, ale makeup jsem nezkoušela. Těším se na recenzi. Revlon je nejlepší! :-)

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CG mi prijde jeste lepsi nez Revlon Colorstay. Recenze bude=) A lip stains jsou opravdu super.

      Vymazat
  7. Závidím :) Snad se letos taky stihnu zaletět podívat za oceán a pořádně nakoupit :) Color Whispers se začely v pondělí prodávat a největší propadák, protože na sobě nemají ani ten nápis a vypadají jako všechny ostatní Maybelline rtěnky! Chci US drogerku někde v Praze :) Moc si to tam užij :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to budu drzet palce, at se to uskutecni co nejdriv. Je to uzasny relax, clovek prijde na uplne jine myslenky=) Tu CW aferu uz jsem taky postrehla, barvy mi prijdou absolutne mimo a chybejici napis...no comment=) Ja jsem z nich nadsena, skoncila jsem u 4 odstinu..takze tak=) A diky!

      Vymazat
  8. Já se divím, že nikdo nereaguje na ten hourglass, na ten jsem zvědavá a hodně. Jaký odstín máš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, ja taky! Tady se o nicem jinem nemluvi...musela jsem obejit 3 Sephory, vsude byly vyprodany...

      Trosku jsem se rozsoupla a koupila hned tri - Dim, Diffused a Luminous. Dlouho jsem uvazovala i nad Mood, ale v Praze jsem koupila Guerlain Paradis limitku meteoritu a ten barevny efekt mi prisel podobny.

      Vymazat
    2. já, co jsem z hourglass odzkoušela, jsem nesmírně spokojená - kupuju na zunetě. Tyhle pudry mě moc lákají - všechny moje oblíbené youtuberky o nich básní - nedivím se však, že o nich česká blogosféra moc nemluví, neb si myslím, že v čechách blogují nejvíce mladé dívky a i v US ho opěvovali spíše spíše ročníky 35+

      Vymazat
    3. JJ, mas pravdu. Ja jsem s Hourglass zatim zadnou zkusenost nemela, ale tem pudrum odolat neslo=)

      Vymazat
  9. EOS balzám si strašně přeju vyzkoušet! A závidím ti to počasí, já už se tady z tý zimy asi zbláznim :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz jsem z ty zimy taky chytala depku, tak se tady snazim nadopovat slunickem na rok dopredu=)

      Vymazat
  10. mně Amíkov zatím neláká, ale kvůli těm drogerkám snad začne :D

    udělej co nejdřív na hourglass, zní mi totiž jako variace na lisovaný Meteoritky a to mě dost zajímá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen pockej, taky na tebe dojde. Amikov je navykovy=)

      Hourglass ma byt hodne podobny, ne-li lepsi nez lisovany meteority. Ja jsem si pred mesicem poridila svoje prvni z limitky Paradis, takze expert na srovnani nebudu, ale sledovala jsem nekolik srovnavacich videi, kde slecny ten Hourglass nad lisovanou verzi vyslovene uprednostnovaly...ale recenze bude=)

      Vymazat
  11. Sakra, závidím ti, tiše závidím Color Whisper, Revlony, tvářenk,.. vlastně všechno! Skvělý výběr! :)

    OdpovědětVymazat
  12. To NE! V červnu letíme do USA a budeme tam cestovat a já se už teď děsím toho množství kosmetiky, které si prostě MUSÍM :-D přivézt. Už teď vpíjím inspiraci... Manžela ze mě klepne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, naprosto chapu...pritel uz to radsi ani nekomentuje=) A kam pojedete? Urcite si to moc uzijete!

      Vymazat
    2. Jedeme na vlastní pěst - takové naše best of USA, protože nevíme, kdy se tam zase dostaneme. Nejdřív letíme do NY, pak autem na Niagarský vodopády a do Washingtonu. Odtud přelétáváme do San Franciska a pak jedeme přes vybrané národní parky a Las Vegas do Los Angeles a zpátky domů! Bude to fofr a záhul, ale času je málo :-D. A kde jsi přesně ty?

      Vymazat