úterý 26. února 2013

Haul + minirecenze, Part II


Dnes tady máme pokračování včerejšího článku o tom, že za jeden měsíc je možné shromáždit překvapivě hodně věcí=)

4) Clarins BB Cream

Rendy mě svojí recenzí nalákala na Clarins BB Cream a popis zněl tak lákavě, že jsem ho málem koupila bez zkoušení. Dobře, že jsem se udržela. BB jako takový je perfektní, přesně jak ho Rendy popisuje. Je přiměřeně krycí, krémový, absolutně se po něm obličej neleskne, dlouho vydrží, nevysušuje.....je tu ale jedno velké ALE. K dispozici jsou 3 odstíny a protože jsem momentálně relativně opálená, jako první jsem zkusila č. 2. Po nanesení jsem vypadala jako zprávařka=) Takže jsem se vrátila pro č. 1 a výsledek nebyl o moc lepší. Ten nejsvětlejší odstín je opravdu strašně tmavý, oranžový a navíc má i lehce růžový podtón...vražedná kombinace. Nechci vidět tu trojku....

Jinak Rendy zmiňovala, že se může zdát trošku tmavší, ale psala, že se přizpůsobí pleti. Já mám opačnou zkušenost, protože ač jsem poznamenaná sluníčkem (tedy v žádném případě nejsem momentálně sněhurka), tak je tmavý dost a přechod mezi obličejem a krkem je viditelný. Jinak na zkoušku jsem ho porovnala s Chanel Vitalumiere Aqua v odstínu 30 a Chanel Matt Lumiere v odstínu 30 a Clarins byl tmavší než oba zmiňované make-upy. 

Takže jsem byla strašně zklamaná, protože jsem s ním byla jinak velmi spokojená a byla jsem rozhodnutá si ho pořídit. Před případným nákupem proto raději doporučuji důkladně vyzkoušet.


Clarins BB Cream, odstín č. 1 Light


5) Amia balzám na ruce 


Dalším příjemným překvapením byl tento mini balzám na ruce od značky Amia, který je vhodný na intenzivní regeneraci suchých míst, přesušené kůžičky, záděr atd. Malé balení je ideální do kabelky, takže ošetřit zimou namáhané nehtové okolí můžete kdykoli a kdekoli. Konzistence je tuhá, vosková, podobná Palmers Cocoa Butter, ale ne tak mastná. Voní moc příjemně, je to taková klasická parfemace. Od té doby co tento kalíšek používám jsem úplně zapomněla na Lemony Flutter a nemůžu si ho vynachválit. Navíc není tak mastný jako Lemony Flutter a voní mnohem decentněji....ono na citronovou nálož taky nemáte náladu vždy. Kůžička okolo nehtů vypadá už po pár dnech o poznání lépe a záděry jsou eliminovány na minimum. Určitě doporučuji za tu cenu vyzkoušet. Koupíte v např. v Tescu za 50 Kč. 

 

 6) Yves Rocher skvosty z Maroka


Tak teď budu citovat trb a řeknu, že do YR se budu pravidelně vracet kvůli řadám Cure Solutions a Tradition de Hammam. 

O Sprchovém oleji jsem vám psala už v jednom z letních postů, konkrétně tady a stále platí vše, co bylo napsáno. Omamná vůně, hydratace, hřejivý efekt a neskutečný zážitek ze sprchování. Navíc je momentálně v YR akce, takže ho můžete vyzkoušet za krásných 138 Kč.



A díky velkému úspěchu se sprchovým olejem jsem se rozhodla prozkoumat vody této kolekce důkladněji a výběr padl na obličejovou/vlasovou masku. Maska nezklamala, cenově je sice dost vysoko, ale v akci už je to snesitelné. Kromě omamné vůně a ideální konzistence přináší i zklidněnou a rozzářenou pokožku. Na vlasy je prý také úžasná. ale to jsem zatím nezkoušela, protože momentálně používám mycí zem od Logony, která funguje na podobném principu a je mnohem levnější. 

Dále ještě 2 random výrobky, Sally Hansen lak v odstínu Blush Nude a Dermacol Grow výživa na řasy. Už mi došlo sérum na řasy od L'Oreal (které mimochodem fungovalo), takže jsem se rozhodla vyzkoušet něco z domácí produkce. 



7) Nars a EL

A nakonec bonbónek v podobě ukázky dvou krásných tvářenek. 

První z nich je Nars Douceur, jedna z těch známějších odstínů, na první pohled nudná, nezajímavá, nevýrazná, šedavá tvářenka. V akci je vše naopak a vyklube se z ní jedna z nejlepších věcí ve vaší  kosmetické výbavě.

Dalším výrobkem je moje srdcová záležitost, Estee Lauder Illuminating Powder Gelee Blush v odstínu (jediném=) Tease. Jedním slovem nádhera a pokud jste s koupí váhaly, doporučuji vyzkoušet naživo, přímo na tváři. Budete ohromeny...ale pospěšte, v těch frekventovanějších Sephorách už je beznadějně vyprodaná a v těch méně frekventovaných je zase cena poněkud nadsazená (1460 Kč místo 1290 Kč)

Obě tyto krásky si zaslouží samostatný post, takže zatím pouze malý teaser=)


Nars Douceur Blush

EL Illuminating Blush Gelee Powder Tease

L-R Nars, EL


A co je na mém wishlistu na pozici č. 1? No samozřejmě že Guerlain Perles du Paradis aka GULE=)



Jaké jsou vaše nejoblíbenější objevy/nákupy? 

Zaujalo vás něco? 

A co vy a meteoritky?


16 komentářů:

  1. Ja neviem, to je nejaka nova moda europskych vyrobcov BB kremov, ze najsvetlejsi odtien vyzera, ako zo strednej make up skaly...

    OdpovědětVymazat
  2. jéé, to je škoda, že ti ten odstín nesednul. Jako rozdíl mezi 1 a 2 je fakt malý, je to dost škoda, protože mě jinak přijde fakt suprový. Jinak si teda přijdu dost světlá, ale ta jednička mi vyhovovala a neměla jsem pocit, že bych na sobě měla tmavou vrstvu :) Ale tak je to dost individuální

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude jak s tim LOreal, taky byl pro pulku lidi tmavy, druhe vyhovoval...ale poridim si ho asi na lete, protoze jinak je uplne perfektni. A zkousela jsem i ten BBrown BB, ma asi 5 odstinu a druhy nejsvetlejsi mi vyhovoval idealne. A musim rict, ze taky neni vubec spatny...nemas ho vyzkouseny?

      Vymazat
    2. Já moc BB nemusím, takže ani jejich stojany nijak nevyhledávám :) Ta značka jako taková je mi nesympatická a po mé jedné zkušenosti s jejich personálem jsem se zařekla, že tam chodit nebudu :) Takže ani BB jsem nezkoušela :)

      Vymazat
    3. Jo no vidis, ja zapomnela=) No ze bych z jejich pristupu byla nadsena, to rict nemuzu, ale vyrobek je to dobry. Tak si ho pisu na seznam nakupu v US=)

      Vymazat
  3. "Vypadala jsem jako zprávařka" - tos mě pobavila :D. Ta tvářenka EL vypadá nádherně.

    OdpovědětVymazat
  4. Sérum na řasy, které funguje? Že by mi něco uniklo?

    OdpovědětVymazat
  5. Že skvosty z Maroka:-D...masku používám na vlasy a je fajn, protože nezatěžuje. No a ty tvářenky...jsem neuvěřitelně nadržená na ten samostatný post:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak si s nim pospisim. Tu EL ted pouzivam kazdy den spolu s kremovkama od Alverde=)

    OdpovědětVymazat
  7. jj tradition de hammam je úžasná. i když ten sprchový olej mě trošku zklamal, je to spíš obyčejný sprchový gel a voní jen při sprchování, z kůže ho potom necítím, což je škoda.

    ale pořád ujíždím na peelingu, ten je úžasný. brutálně rychle ubývá, takže si ho šetřím. je drahý jak prase... ale bojím se, že si budu muset koupit nové balení. protože ta vůně... a jak krásně vyhladí pokožku.

    masku už mám doma taky. a pořád přemýšlím, že si koupím i tělové máslo, i když se skoro vůbec nemažu... jen tak, abych si k němu čuchala. kdyby mi někdo řekl, že ta vůně vydrží na těle třeba den, tak už asi kupuji. hele nechceš si ho koupit, vyzkoušet a třeba se ta vůně nedrží a já ušetřím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling je luxusni, zrovna vcera jsem ho tam obdivovala. A schvalne jsem vyzkousela to telove maslo a mne voni uplne jinak, nez ten zbytek (jako hur), takze usetrime obe=)

      Vymazat
  8. Ten sprchový olej mám taky, ale vyzkoušej Peeling Tradition de Hammam...je fakt úžasný, mám ho na svém blogu kdyžtak:)
    Achjoo já chci tu tvářenku EL:(Ale ta cena:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, uz se na nej chystam=) No fakt, ze ta cena za EL je vysoka, ale je to jeden z tech nekonecnych produktu, ktery budu pouzivat dlouhou dobu a na ruzne zpusoby. Takze pro me to byla sazka na jistotu...

      Vymazat