neděle 17. června 2012

Novinky, nákupy, tipy, akce, první dojmy...Part II


A máme tady slíbené pokračování včerejšího článku:


8) Lioele Beyond the solution BB Cream

Protože se BB mánie rozšířila i do českých luhů a hájů a povědomí o tomto revolučním produktu z Asie už musí mít každý, nastává problém v tom, který z nepřeberné nabídky bb krémů vybrat. Tuto situaci neusnadňuje ani fakt, že velká část českých blogů má zaručený recept na ten jediný pravý, kterým je obvykle ten jediný, který pisatelka má. A čtenář po přečtení všech článků je na tom stejně, jako před jejich přečtením - tedy neví jaký typ bb krému pořídit=) Já jsem jich už pár vyzkoušela a jediný, ke kterému se stále vracím je Liolele Beyond the Solution, recenze zde a proces objednání, prodejci, doručení atd. zde. Jediné, co se od poslední recenze změnilo je, že jsme si na sebe zvykly ještě o trošku víc, takže to risknu a těm, kteří stále hledají ten jediný vhodný bb krém, ho doporučím.


9) Essence Ready for boarding LE Lip and Cheek Cream

Jak už pravidelné čtenářky jistě ví, mám krémové tvářenky ráda. Bohužel je ale skoro vůbec nepoužívám. Ještě raději mám multifunkční produkty, tedy rtěnka/tvářenka v jednom. Ty už používám o něco častěji, protože rtěnku nanáším během dne často a když vidím, že mi odpoledne zmizela všechna barva z tváře a vypadám pobledle, tak kromě rtů naťupkám malé množství i na `jablíčka` a světe div se, vypadá to skvěle. Tímto poetickým úvodem jsem chtěla naznačit 2 věci. První je, že tyto produkty nepoužívám tak často, abych kupovala např. Bobbi Brown a za druhé, i levnější produkt z této kategorie se může stát vhodnou náhradou. V žádném případě tady nechci srovnávat kvalitu výrobků těchto dvou značek, jen chci říct, že krémová limitka od Essence jde vcelku slušně použít na rty (mnohem krémovější konzistence a méně silikonu než v obdobném výrobku z kolekce Rebels) a když už ji budete mít v kabelce, tak ji klidně můžete přes den použít i na oživení mdlé tváře.

A pokud vás od nákupu jakékoliv Essence tvářenky nadobro odradilo Blush Souffle, tak vězte, že Essence někdy umí i lepší kousky=)

Cena 65 Kč/kus



10) Varování před nákupem řasenky + překvapivě povedené zapečeně stíny - Sephora

Sephora Full Action řasenka nedělá absolutně nic, takže ji v regálech můžete klidně dál přehlížet (vzorková velikost).

Zapečené stíny jsem dostala jako dárek, jinak bych si je asi nekoupila. Úplně špatné tedy nejsou, naopak mě příjemně překvapily. Jsou pigmentované (hlavně 2 světlejší odstíny), hodně třpytivé (zlatý odstín obsahuje drobné glitry), hezky barevně sladěné, ale na můj vkus trošku předražené (360 Kč). 



11) Sampar objev a nová položka na wishlistu

Značka Sampar mi byla už od začátku subjektivně sympatická. Pak přišly pochvalné recenze na Sampar produkty od jedné z mých oblíbených blogerek (zdravím Dashulku=) a já si uvědomila, že mám doma tento malý vzorek hydratačního krému Ultra Hydrating Fluid. Vyzkoušela jsem a přidávám na seznam horkých kandidátů na příští nákup. Vzorek mi poskytl pouze 5 použití, ale byla jsem překvapená tím, jak intenzivně hydratuje a pleť zanechá plnější, nebo ještě lepší výraz - naducanější=)


12) Estee Lauder proadák aneb zklamání z Invisible Fluid 

Tak z této novinky, která se pasovala na alternativu k ikonickému Chanel Vitalumiere Aqua, jsem byla dost rozladěná. Chanelu nesahá ani na paty, zvýrazňuje suchá místa, která před nanesením na pleti ani nebyla, neroztírá se do ztracena, jsou po něm vidět stopy, moc nekryje, odstíny taky nic moc...takže tady se zázrak nekonal.



13) Benefit Brow Bar a úprava obočí zdarma

Benefit Brow Bar v Sephoře jsem se odhodlávala navštívit už dlouho. Měla jsem trochu obavu z profesionality provedení, protože obočí je obočí...jednou si ho vytrháte špatně a jako na potvoru už pak nikdy neroste tak jak má. Cena taky není úplně zanedbatelná - 350 Kč. Výhodou je, že v den narozenin je celá tato procedura zdarma, takže zvědavost zvítězila a já vyrazila do Palladia. Úprava se provádí voskem, trvá chviličku (max 15 min), nemusíte se ani dopředu objednávat. Slečna byla velmi milá, vše provedla rychle, profesionálně, precizně, s úsměvem a následným `flash líčením`. Výsledek si můžete prohlédnout dole.

PŘED



PO


14) Fossil - úžasná alternativa k hodinkám Michael Kors, která nezruinuje vaši peněženku

Původně jsem si vysnila hodinky Michael Kors Rose Gold, moje peněženka se mnou ale tento sen nesdílela, takže jsem se na její doporučení poohlédla u Fossil a měla pravdu, na první pohled nejsou tyto hodinky o nic horší než MK a navíc za mnohem příznivější cenu. Rose Gold jsem po vyzkoušení zavrhla, protože mi prostě neslušely, ale do těchto měděno hnědých jsem bez váhání šla. Líbí se vám tento typ nasivnějších, ala pánských hodinek? 

Cena 190 Euro


15) Knižní koutek - bestseller jménem Fifty Shades of Grey

A teď otázka pro anglicky zdatné a plnoleté čtenářky. Už jste zaznamenaly mánii kolem této knížky? Paradoxně jsem se o knížce dozvěděla na beauty kanálu YT, odkaz a recenze zde.  K dostání jsou 3 díly a zatím jen v angličtině. 



Máte s některým zmíněným výrobkem osobní zkušenost? Z čeho jste byly/nebyly v poslední době nadšené?


V poslední době provádím důkladno čistku kosmetiky, takže na stránce 


přibylo pár nových výrobků. 


23 komentářů:

  1. moc se mi líbí ty stíny a na oku vypadají vážně krásně. Já sice stíny vůbec nepoužívám, ale tyhle se mi vážně líbí. A škoda s tou řasenkou, já mám od Sephory tu nejnovější a je úžasná. Žádná řasenka mi ještě neudělala lepší řasy než tato :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O te nove jsem slysela dobre veci, bohuzel se ke mne dostala ve vzorecku zrovna tato=( jinak stiny jsou opravdu krasne, myslim, ze v lete je budu hodne vyuzivat=)

      Vymazat
  2. perfektne obocie!!! vyzera to super, mozno by si mohla o celom procese napisat nieco viac :-)

    VeVe
    imperfectwonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky moc, taky jsem nadsena. Podrobny clanek uz mela na blogu Rendy, tak muzes mrknout...

      Vymazat
  3. Sampar miluju, jejich věci jsou skvělé, jak si psala v minulém článku, vyplatí se ho okouknout jinde naž v Palladiu, které je snad nejdražší Pražskou Sephorou /každá Sephora si určuje ceny sama, volala jsem před rokem na jejich infolinku, když jsem zaznamela rozdíl v NARS makeupu Václavák - Palladium 300 Kč/.

    50 shades mám, kupovala jsem ho ze zvědavosti, ale nemohla jsem to dočíst, dost mě štvalo jak špatně je to napsané. A to ráda čtu lehčí žánry, třeba "paraporn" Kresely Cole, Nalini Singh a spol.
    V podstatě jsou mé pocity z knihy vystiženy na tomto blogu, lépe bych to nedokázala vyjádřit.
    http://www.readreactreview.com/2012/01/30/50-things-about-50-shades-of-grey/#.T92l45Ke0b0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ktera Sephora je dle Tve zkusenosti nejlevnejsi?=) Knizku jsem si poridila nedavno, takze jsem jeste ani nezacala, ale ta recenze, kterou jsi poslala, byla zajimava=) A diky za tipy na dalsi ctivo, urcite se po knizkach podivam!

      Vymazat
    2. Jak co a jak kde. Dobrý je Zličín, na něco Flora, myslím, že výše ceny se odvíjí od provozu co kde mají. Menší povoz = nižší cena.

      Vymazat
    3. Tak to by melo byt v pohode, v Palladiu totiz vzdycky jenom okukuju cestou do skoly a na Zlicine nakupuju=)

      Vymazat
  4. Můžu se zeptat jestli jsou ještě volné leopradí tvářenky od too faced?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TF uz je pryc, volne jsou jen ty vypsane vyrobky=(

      Vymazat
  5. ty jo tak to estee lauder je teda zklamani... ted jsem neco kupovala a zvazovala jsem to, a nakonec teda jsem vybrala neco jineho a uffff:D!! jsem rada, ze jsem to nevzala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja uz bez vyzkouseni zasadne nic nekupuju=) A co jsi nakonec vybrala?

      Vymazat
  6. fossilky mam v panskom style, a na nedavny sviatok dostal hodinky tejto znacky aj priatel:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou opravdu skvele! A tvuj clanek jsem taky videla, krasne vam ty hodinky ladi=) Uz si delam chute na dalsi, strasne se mi libily ty Champagne Alluminum nebo klasika Rose Gold...

      Vymazat
  7. Tak tu essence jsem si nakonec taky pořídila a musím uznat, že barvička se mi moc líbí. Bohužel mám trochu problém s výdrží, ve středu na ni budu mít recenzi. No a ta Estee Lauder me docela překvapuje! Je pravda, že jak je léto, tak mám pleť v trochu lepším stavu, ale vůbec mě kupodivu nevysušuje a hrozně se mi ten výsledný efekt líbí! Kryje trochu míň než Chanel, ale i tak jsem s ní byla spokojená. Jediné, co mě odradilo od nákupu, bylo to, že makeup zoxidoval (a to o dost!) a i nejsvětlejší barva na mě byla tmavá.

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní recenze! Aspoň vím, čemu se vyhnout a čemu neodolat ;-). Určitě chci vyzkoušet Sampat - značka, kterou jsem objevila až díky tobě :-**
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  9. Ty hodinky jsou krásné, taky jsem pokukovala po MK, ale ty ceny..! Jako studentka můžu jen snít. Nevíš jak je na tom Fossil s kvalitou?

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj, také zbožňuju pánský typ hodinek!!!

    http://wwwwspot.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Na ty tvářenky se musím jít podívat, vlastním od essence jednu a jsem s ní spokojená.

    http://mylittlefashionsins.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. obočko sa mi páčilo aj pred úpravou, čo by som za také dala :D

    OdpovědětVymazat
  13. tak BB crem mam Missha ale zas tak spokojna s nim nie som, asi skusim tvoj. A 50shades of grey - prvy diel super, druhy neviem docitat, pride mi ako strasne kravina

    http://saschanitra.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  14. Téda, tak ti moc děkuji za velice zajímavé nápady na dárky... Já když už ale daruji někomu něco na Vánoce nebo k narozeninám, snažím se spíše neinklinovat ke kosmetice, protože se skoro nikdy netrefím... Na co mám ale docela dobrý čich to jsou šperky :-) Takže kdyby náhodou někdo chtěl někdy poradit, určitě mi napište :-)

    OdpovědětVymazat