sobota 5. května 2012

Poradenství Clarins


Určitě vám neuniklo, že se ve vybraných Sephorách objevil stánek značky Clarins. Velmi milé slečny tam nabízí poradenství péče o pleť s názornou ukázkou Clerins produktů. Dle vašeho typu pleti vyberou vhodné produkty, které vám předvedou na vaší ruce spolu s krátkým povídám, jak se který produkt používá, s čím pomáhá atd.

Celá akce trvá zhruba 15 minut a kromě hebkých a vyživených rukou odcházíte se spoustou vzorků na domácí vyzkoušení. Testovací sada obsahuje 2 roztomilé papírové taštičky, ve kterých najdete vzorky krémů, sérum, pleťovou vodu a čistící mléko. 

Sama jsem testovat zatím nezačala, ale zaznamenala jsem na tuto značku mnoho pochvalných recenzí, takže se na výsledky opravdu těším. Doporučím třeba článek od tavimi z vanitytime zde a zde
 

Doma mám 2 Clarins produkty v plné velikosti, a to heřmánkové tonikum (používám každé ráno k očištění pleti) a malý zázrak s názvem Beauty Flash Balm, který ve chvilce změní unavenou a zašedlou pleť k nepoznání a tak ji připraví na bezchybnou aplikaci make-upu...pokud nějaký bude vůbec potřeba=)



A co vy, už jste poradenství vyzkoušely? Máte nějaké zkušenosti s kosmetikou Clarins, popř. produkty, na které nedáte dopustit?

9 komentářů:

  1. beauty flash balm bych chtěla moc... dokonce jsem ho už měla v jedné sephoře v ruce, ale pak jsem si spočítala, že bych musela být týden o hladu a že mám doma minimálně dvě alternativy, které by mohly fungovat jako beauty flash balm, tak jsem si to zase rozmyslela a nic jsem nekoupila. myslíš, že by mi dali jeden tento konkrétní vzorek? nebo jak ta konzultace vlastně funguje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jake mas alternativy? To by me docela zajimalo....ja jsem zkousela ten Glamour Shot od Sampar a prisel mi extremne hutny a ulepeny=( Ono to funguje tak, ze chteji prezentovat a predvest vsechny sve kroky v peci o plet. Ja jsem pak jeste chtela vyzkouset krem Younger Longer, ktery ve vzoreckovem baleni nebyl. Slecna mi ho chtela dat do kalisku, jenze ho tam vubec nemaji (Sephora Zlicin). Takze krome tech vzorku, co davaji vsem po konzultaci, si muzes rict vlastne o cokoliv dalsiho=) A pokud chces konkretne vyzkouset jen ten BFB, tak na zadnou konzultaci nemusis a staci ti poprosit o vzorek=)

      Vymazat
    2. tak říkala jsem si, že minimálně stila illuminating tint moisturizer by mohl fungovat tak nějak podobně, protože krytí to podle mě nemá žádné, jen to rozjasní.
      a pak mám doma ještě transparentní makeup alverde... na tom je snad i napsané, že jako báze pod makeup nebo jako samotné na denní krém.
      jako no nejspíš ani jediné nebude jako bfb, krom toho ani jedno z toho mě nijak neoslovilo, leží mi to už delší dobu doma a vůbec to nepoužívám. tak jsem si řekla, že začnu alespoň používat to, co mám doma, a z toho nějak odvodím, jestli potřebuji bfb nebo ne a stačí mi jen bb krém.

      já vím, že vzorek bych si mohla vyprosit v každé sephoře, ale tak nějak jsem na to byla zatím líná. ale někdy to určitě udělám, ovšem se bojím, že pak bfb "potřebovat" ještě víc.

      Vymazat
  2. Mám Clarins moc ráda, používám jejich odličovací mléko a stejnou vodu a denní krém, když to vezmu kolem a kolem nikdy jsem nebyla s jejich výrobky nesppokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ktery krem konkretne pouzivas? Ten Multi Action?

      Vymazat
  3. nad beauty flash balm stale uvazuju..uz jsem ho malem koupila, ale pak jsem mrkla na makeupalley a recenze me moc nepresvedcily..ale laka me velice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem docela spokojena, i kdyz je zatim brzy delat nejake zavery, pouzivam ho jen chvilku...

      Vymazat
  4. s kozmetikou Clarins mam milion skusenosti, lebo je to jedna z mojich najoblubenejsich znaciek. Najoblubenejsie vyrobky: Beauty Flash Balm, Eclat Minute, Vital Light nocny, make up Skin Illusion...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co denni krem, jaky doporucis? A co ten Younger Longer - vyplati se zainvestovat?

      Vymazat