pondělí 7. května 2012

Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow


V jednom z minulých příspěvků jsem vám ukazovala nový přírustek do rodiny očních stínů v podobě Maybelline Color Tattoo 24HR Eyeshadow v odstínu 404 Permanent Taupe, který odpovídá ameickému odstínu Tough as Taupe. S jehp nákupem jsem to trošku nevychytala, protože jakmile jsem tyto stínu uviděla ve Švýcarsku, bez rozmyslu (tedy bez přepočítání na Kč) jsem jeden koupila. Zaplatila jsem 13 CHF, tedy něco kolem 12 Euro. Jaké překvapení na mě čekalo v Německu, kde je cena o dost příznivější - 7 Euro. No nic, hlavní je, že stíny mě ani v nejmenším nezklamaly. Čekala jsem nadstandardní výkon, protože jsem nezazamenala snad ani jedinou negativní recenzi a dočkala jsem se=) 

Jde o klasické krémové stíny, které ale nejsou měkké, prst po nich krásně klouže, ale nepodaří se vám omylem nabrat větší množství. Jsou extrémně pigmentované, viz obrázek. Odstín je klasický taupe, tam žádný detailnější popis ani není potřeba.

Stíny nanáším prsty, jemným poťupkávání a tím docílím jemného efektu. Samozřejmě lze máznout víc a vytvořit tak podklad pro klasické výraznější kouřové líčení.  Stíny jsou naprosto matné, což je příjemná změna po všech těch třpytkách, které jsou snad v každém produktu=)

Dalším plusem je, že opravdu drží. S bází i bez báze. Je to naprosto univerzální produkt, který pozvedne a zjednoduší každé líčení. Já preferuji různé variace neutrálního líčení (jak uvidíte na fotkách), takže pro mě jsou stíny jako stvořené.

U nás zatím v prodeji nejsou, proto budete muset lovit v zahraničních vodách. Buď se po nich můžete poohlédnout u našich západních sousedů nebo klasicky přes eBay. 




Odstín mi nápadné připomíná mono stíny od Elfu v odstínu Pebble, které jsem často používala na lehké vykonturování oka.



Elf Pebble - dolní řada, první zprava

A teď názorná ukázka líčení s Maybelline Color Tattoo. Jsou to takové první pokusy a samozřejmě nic výrazného, ale jako ilustrace to myslím poslouží=)

Maybelline Color Tattoo + Essence 41 ...spotted!
řasenka: Lancome Hypnose

Maybelline Color Tattoo + Essence 41 ...spotted! + theBalm Sexy Mama
řasenka: Lancome Hypnose

Maybelline Color Tattoo + paletka Too Faced Neutral Eye
řasenka: Lancome Hypnose


Jak se vám stíny líbí? Používáte krémové stíny? Chystáte se nějaký odstín pořídit? (Já ano, konkrétně Pomegranate Punk=)

22 komentářů:

  1. Jsou moc pěkné, já si je chystám pořídit až pojedu v létě do Francie. Ještě se ale rozhoduji, jaký odstín si koupím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super...podle me jsou fajn vsechny, takze urcite neslapnes vedle=)

      Vymazat
  2. Jej, su velmi pekne, pre kremove tiene mam sialenu slabost a bez rozmyslu ich hromadim :-). Snivam o krasnom teplom mandarinkovo-broskynovom odtieni... taky mat a mozem spokojne zomriet :D :D :D

    VeVe
    imperfectwonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti naprosto rozumim=) Ten idealni broskvovy odstin jsem nasla v podobe theBalm - Sexy Mama (tvarenka a ocni stiny v jednom) - proste ideal!

      Vymazat
  3. já jsem si koupila takové šedo-černé, ale používám je jako oční linky :) a drží fakt skvěle a ani se nehnou :) taky bych se už měla dokopat k tomu o nich napsat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se tem tmavym vyhybam, protoze je pak ve vysledku moc nevyuziju, ale tesim se na recenzi=)

      Vymazat
  4. Já ti ten Color Tattoo tak závidím! Mně by se líbil třeba i Edgy Emerald nebo Bold Gold a samozřejmě i tento taupe, je dokonalý. Třeba se někdy skamarádím s ebay nebo se k těm stínům nějakým způsobem dostanu... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No krasne jsou vsechny! Kdybych vedela, ze budou tak skvele, tak jich vezmu vic=) Tak az pojedu na nakupni vylet do Drazdan, budu na Tebe myslet a pokud budes chtit, tak Ti nejaky privezu!

      Vymazat
    2. To by byla bomba, předem moc děkuji :D

      Vymazat
  5. taky po nich touzim.V jakem obchode v Nemecku jsi je prosim te videla? obcas tam jezdim,ale zatim jsem na ne nikde nenarazila.

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle stíny bych docela ráda, hrozně moc se mi líbí jejich vlastnosti. Po zkouškovém si konečně budu muset udělat výlet do Drážďan :)

    OdpovědětVymazat
  7. A nevíte někdo, jestli budou vůbec někdy v prodeji u nás, nebo nikdy? :)

    OdpovědětVymazat
  8. úžasná věc, tak strašlivě mooooc je chci. Jenže se asi nedočkáme ...

    OdpovědětVymazat
  9. ty hnědé u těch růžových jsou hodně hezké:)

    OdpovědětVymazat
  10. Super stíny, taky bych si je chtěla koupit, ale uvidím :(

    OdpovědětVymazat
  11. Když jsem si přečetla první odstavec, myslela jsem, že jsem se asi zbláznila a ty jsi mi vzala myšlenky! Ve Švýcarsku jsem si před čtrnácti dny koupila přesně tyhle stíny v úplně stejné barvě samozřejmě skoro za ty samé peníze, abych cestou do Čech v Kostnici zjistila, že je mají mnohem levnější. Ale teď už vím, že ve Švýcarsku nakupovat jen výjimečně. Já si to sice přepočítala, ale spíš mě nenapadlo, že se budeme stavovat i v Německu a tam je budou mít taky. Teď už to vím, takže di v létě pořídím ještě jiné odstíny. Jsou fakt dobrý!

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadají docela dobře, doufám, že se jich u nás snad někdy dočkáme, snad bych si i pořídila nějakou pěknou neutrální barvu.

    katushkaa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Nevíš, jestli se v nabídce nachází něco, co se podobá zrušenému Rimmel Get Fresh? Tenhle odstín vypadá moc pěkně, jsem zvědavá, jestli se tu taky objeví.

    OdpovědětVymazat
  14. Krémové stíny nepoužívám, ale Color Tattoo bych brala v

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...všema deseti! Snad se jich u nás dočkáme (omlouvám se za rozdělení komentáře).

      Vymazat
  15. Vypadá to tak půvabně, že určitě neodolam. Maybelline mě ostatně zatím snad ani jednou nezklamala, takže si tuhle lahůdku nenechám ujít. Díky díky díky za tip ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat