úterý 27. března 2012

Nars Podium s Jane Richardson




Ve dnech 21. - 24.03.2012 probíhala ve vybraných pražských Sephorách akce nazvaná NARS Podium. Hlavním lákadlem byla účast Jane Richardson, přední vizážistky značky NARS, která speciálně na tuto akci přiletěla z Londýna. Spolu s ní se akce účastnila i skvěla Barbora Zelená, představitelka Nars pro Českou republiku.

Teď krátké video, které vám zprostředkuje alespoň virtuální seznámení s Jane:


Na akci bylo potřeba se předem objednat a pak na vás čekala celá hodina zkrášlování s osobami nejpovolanějšími. Bohužel nenabídnu žádnou fotodokumentaci přímo ze Sephory, takže se budete muset spokojit pouze s vyčerpávajícím popisem=) 

Přestože jsem byla poslední a Jane po čtyřdenním intenzivním líčícím maratonu spěchala na letadlo zpět do Londýna, byla neskutečně milá, profesionální, velmi vtipná a hýřící energií. Na začátku se informovala, jaké výrobky nejaději používám, jak se líčím a na co bych se chtěla během NARS líčení zaměřit. Dohodly jsme se, že se zaměříme na pleť a oči, protože jsem už dlouho chtěla vyzkoušet Nars make-upy a najít ideální kombinaci stínů pro denní nošení.

A teď pár postřehů/tipů ze samotného líčení:

1) Foundation 

Jane vybrala 2 odstíny Sheer Glow Foundation, Mont Blanc a Deauville, nanesla malé množství na obě tváře a s pomocí zrcátka mi ukázala, jak vybrat ten ideální odstín. 

Make-up nenanášela štětcem, ale použila prsty a krouživými pohyby vmasírovala make-up do pokožky. Ač jsem zvyklá na střední krytí, výsledkem bylo krytí lehké, které kupodivu působilo svěže a přirozeně. Make-up nanášela i pod oči s tím, že někdy není korektoru na oční okolí potřeba a lze si vystačit jen s make-upem.

2) Korektor

Dále použila tyčinkový korektor v odstínu Custard a ač nejsem příznivkyní tohoto typu korektorů, příjemně mě překvapil a silně uvažuji o koupi. 

3) Sypký pudr

Vše se zafixovalo sypkým pudrem, který byl aplikován velmi netradičním způsobem, a to pomocí vatového tampónku vtlačením do pleti. Tímto způsobem pudr přímo splynul s pletí a prodloužil trvanlivost make-upu. Při běžném nanášení štětcem zůstane pudr `sedět` na pleti, je vidět a neprodlužuje výdrž make-upu.

4) Bronzer, tvářenka, rozjasňovač

Konturování pomocí Laguny (pokud vlastníte duo od Elfu, je tmavší odstín ideální náhražkou), tvářenka Gaiety (nádherný matný odstín studené růžové, který musí slušet snad všem - podobný efekt má Benefit Hervana a Elf Fuchsia Fusion Studio Blush). Tento odstín tvářenky je pro jaro jako dělaný, nebojte se výrazné barvy, na tvářích po dobrém zapracování vytvoří svěží, chic vzhled. Dalším objevem byla tvářenka v odstínu Nico, která na první pohled vypadá jako obyčejný kompaktní pudr, ale vyklube se z něj velmi šikovný pomocník. Zaujalo mě použití přes tvářenku, pokud chcete stáhnout výrazný odstín, nebo zjemnit výsledný efekt, dodat tvářím jas...atd.

5) Rty, oči

Jane použila stíny Lola Lola, který připomíná teplejší verzi stínu Satin Taupe od Mac, je to hnědá s kapkou měděné. Nanesla do záhybu oka, zapracovala přes celé víčko a tím oko opticky zvětšila. 

V této fázi přebrala štafetu skvělá Barbora Zelená, protože Jane musela spěchat na letiště. Na doporučení Jane použila Bára výrazný Lip Color v odstínu Dragon Girl a i přesto, že výrazné rtěnky nikdy nenosím, jsem byla z výsledku unešená.



Nakonec jsem dostala svůj Face Chart, kde byly uvedeny všechny použité produkty, s kterým asi brzy naběhnu do Sephory, protože do 31.3 platí akce na nákup exkluzivních značek (mezi které patří i NARS). Takže pokud koupíte 2 produkty = sleva 20%, 3 produkty = 30% a 4 produkty = 40% sleva. Produkty nemusí být od stejné značky, takže můžete kombinovat, jak se vám zlíbí.


Máte se značkou Nars osobní zkušenosti? Jaké jsou vaše nejoblíbenější produkty?

A nakonec momentka z domova=)


11 komentářů:

  1. Takovych akci vice u nas! Jak ses o ni dozvedela? Moc ti to slusi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky! Byla jsem se v Sephore podivat na jednu Nars tvarenku a pani vizazistka me na akci pozvala=)

      Vymazat
  2. super, ze si dodala aj fotku vysledku, skvelo popisane, az mam chut nabehnut a vsetko si ist kupit:D

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DIky=) Jeste ze jsem po akci nemela zadne penize na otratu, jinak bych to tam taky vykoupila=)

      Vymazat
  3. NARS miluju a teď po přečtění tvého článku silně lituju, že jsem tam nešla, protože jsem pozvánku měla taky..Já mám od NARSu strašně moc věcí, z poslední kolekce nádhernou Gaiety a chtěla bych si koupit nový Tinted Moisturizer, který sem snad někdy dorazí:-) Na fotce ti to moc sluší!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky moc! Ja taky zacinam shromazdovat podezrele moc veci od Narsu...ta Gaiety je nadherna, ale uz mam Hervanu, takze mi to prislo trosku zbytecne kupovat tak podobny odstin. Ale jsem rada, ze to neni jen limitka, takze je mozne, ze do budoucna nazor zmenim...

      Vymazat
  4. Jsi krásná! To jemné líčení to ještě podtrhuje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, na fotce je krasne videt, co zmuzou ruce sikovne vizastky=)

      Vymazat
  5. Natalie, jsem rada, ze se Vam na akci libilo a ze jste si to uzila. Diky za krasne komentare :).Barbora Zelena

    OdpovědětVymazat