čtvrtek 19. ledna 2012

A vítězem se stává...

Děkuji všem za hojnou účast a skvělé pozitivní komentáře. S radostí jsem si přečetla o vašich kosmetických oblíbencích a několik z nich zařadila na seznam výrobků k vyzkoušení. 

Nejvíc byly chváleny a doporučovány gelové linky Essence, micelární Bioderma, MNY řasenka One by One a produkty Ryor. 

A teď už výsledky!

1) Balíček č. 1 vyhrává Ef




EfJan 6, 2012 02:22 PM
Vždycky se mi osvědčilo, když jsem dala na tvé tipy. Takže největší radost mám asi z řasenky OneByOne, protože je to po dlouhé době ta nejlepší z nejlepších. Výrobek, který však používám nejčastěji, jsou gelové linky od Essence. Při tvé vánoční rekapitulaci jsem zajásala nad speciální cenou pro Alverde tvářenku Peche - objevila jsem ji náhodou a je krásná, zejména ta barvička.
Lush znám velmi dobře, mám ho ráda víc než cokoli jiného. I tak bych volila č. 1, i když se na mě štěstí asi neusměje :-)


2) Balíček č. 2 vyhrává Markvitka




MarkvitkaJan 11, 2012 05:47 AM
Sledovala jsem tě už dýl, mám tvou stránku v oblíbených, teď jsem se tedy přidala jako klasický follower :)
Nejvíc se mi osvědčil balzám na rty od L´occitane, největší radost mám ze rtěnky YSL (více o ní na mém blogu http://markvitkysvet.blogspot.com/ ) a nejčastěji určitě používám make up L´oreal True Match :)
Chtěla bych asi víc dárek č. 2, moc se mi líbí ty barvy v paletce :)


3) Tvářenku Milani vyhrává Naďka




NaďkaJan 11, 2012 12:22 AM
dúfam že sa ešte stihnem prihlásiť na giveaway :-) vaic sa mi páči druhý balíček ale úplne najviac ten tretí darček :-) tak som o tejto giveaway napísala aj na svojom pidi blogu :-)

p.s. vlemi podarený blog, rada sem chodím pre inširácie

http://nadkinsvet.blogspot.com/2012/01/giveaway-na-zlatosfera.html

a moj mail n.holeckova@gmail.com
a odpoved na otázku ktorý produkt je moj naj? no ani nemusím dlho rozmýšlať. mám rada upravené nechty ale pri malom synovi nemám čas hodinu sedieť len tak. dokonca aj ked spí musím byť v pohotovosti pretože nikdy neviem kedy sa zobudí, a ked som v obchode raz kúpila urýchlovač schnutia laku na nechty, Golden Rose za 3eura bola som v siedmom nebi. funguje skvele a za pár minutiek je lak suchý, a všetky laky mi vydržia aj dlhšie bez olúpania (5dní)


Výherkyním gratuluji a prosím, aby mě kontaktovaly na zlatosfera@gmail.com a zaslaly doručovací adresu, aby balíčky mohly co nejdříve vyrazit.

Všem ostatním slibuji, že už brzy budou mít opět šanci!

2 komentáře:

  1. Jéé já mám štěstí! :D Jsem vážně nadšená, moooc ti děkuju :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Prvy krat som vyhrala a este taku uzasnu vec :-) dakujem

    OdpovědětVymazat