pátek 6. ledna 2012

Balea Young sprchové gely


Pokud si chcete oddechnout od všech těch svěže, standardně, sofistikovaně vonících sprchových gelů a chcete si dopřát ultrasladkou holčičkovskou vůni, tak vám doporučím vyzkoušet 2 limitované edice z dílny Balea Young, konkrétně Zucker Schnute a Traum Geschopf

Zucker Schnute voní supersladce, je tam cítit citronová kůra a nejvíc mi to připomíná dezerty z našlehaných bílků, přesně takové, jako jsou namalované na samotném sprcháči. Jinak jde o zcela obyčejný sprchový gel, nemá žádné speciální vlastnosti, které by bylo možné vyzdvihnout. Cena 29Kč.

Ze stejné řady se prodává i tělové mléko, které voní úplně stejně, balení je opravdu velké - 400ml, konzistence tekutá, po koupeli se trošku hůře vstřebává a vůně taky nevydrží zas tak dlouho, ale za 49Kč je to dobrý doplněk k sprchovému gelu.



Traum Geschopf voní méně cukrově, už jsou tam patrnější ovocné tóny. Nejvíc jsou tam cítit broskve a pak mi to okrajově připomíná vůni mandlí a růže. Cena stejná, výkon stejný=)

Máte zkušenost? Jaké jsou vaše nejoblíbenější Balea vůně?


10 komentářů:

  1. traum geschopf mám sprcháč, zucker schnute zasa telové mlieko... páčia sa mi ich vône, od sprchovacích gélov zasa nečakám nijaký bonus navyše, len nech ma proste umyjú a nech sa to v sprche prevonia :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si koupila z limitky sprcháč s hrdličkama:)
    Je úžasnej:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si nedávno kúpila telové mlieko Zucker Schnute a podľa mňa je skvelé nielen vôňou ale aj hydratačnou schopnosťou, ja ešte dlho po natretí cítim, že moja pokožka je naozaj dobre hydratovaná :) Celkovo mám značku Balea rada, je lacná a dobrá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám to tělové mléko Zucker a miluju ho :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Oba tyto produkty mám a za tu cenu jsou fakt super! :) Avšak znova si je už nekoupím - zůstávám věrná peelingu do sprchy, téže od Baley :)

    OdpovědětVymazat
  6. Traum Geschopf sprchac mam tiez, len by ma zaujimalo, ci existuje telove mlieko z tejto rady, hodila by som sa hned po nom :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsou mooc vonavé :) Zkoušela jsem už, ale já dávám holt přednost Lush, konkrétně The Olive Branch :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nazdárek,
    teď budu asi trochu mimo mísu, ale nvím kam jinam to napsat - jelikož jsi taková světaznalá, chtěla jsem Tě poprosit o radu. Už dlouho scháním nějakou pěknou rtěnku, ale kdykoliv jsem si nějakou koupila, tak mi hrozně vysušovala rty. Normálně s nima problém nemám, hodně mažu jelenním lojem, ale s rtěnkama mám pech. Neznáš nějakou nejlépe drogerkovou rtěnku, která by nevysušovala? případně nemáš na to nějakou "fintu"? :-))
    Dík moc,
    L.

    OdpovědětVymazat
  9. @anonym: z drogerkovych doporucim rtenky Essence, ktere jsou velmi hydratacni a nevysusuji, i kdyz nevydrzi moc dlouho. Dale doporucim Rimmle Lasting Finish (napr. odstin Airy Fairy), ktere jsou velmi pigmentovane, ale zaroven jsem si nevsimla vysusovani. Obecne je dobre nanest balzam na rty jeste pred aplikaci rtenky, tak zabranis vysusovani nejlepe, popr. na rtenku nanest i lesk. Nove jsem objevila balzam na rty od Neutrogeny, ktery je na suche a popraskane rty idealni.

    OdpovědětVymazat
  10. mám tento tělový krém zucker schnute a je nejvonavější :) jsem tvým novým čtenářem :) ráda bych tě pozvala k sobě na blog a pozvala na GA :) budu moc ráda když se také staneš mojí čtenářkou :) tvůj blog se mi moc líbí :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat