sobota 17. prosince 2011

Vajíčkové balzámy EOS


Tak tyto balzámy by s přehledem mohly získat ocenění nejroztomilejší produkt roku. Jsou to kulatá vajíčka s příjemným pogumovaným povrchem, která v sobě ukrývají balzám na rty v mnoha různých příchutích. Já vlastním celkem 3 - Passion Fruit, Honeysuckle Honeydew a Medicated Tangerine (můj nejoblíbenější). Kromě toho, že balení balzámů je tak roztomilé, ani obsah není špatný. Konzistence je tužší, přirovnala bych k Labellu Med nebo k placentové Regině. Na rtech vytvoří tenký film, žádný nános a tím pádem i déle vydrží. Já nejraději používám jako podklad pod rtěnku (nebo spíš podklad pro konturku, na kterou potom nanáším rtěnku) a výsledek je perfektní. Určitě jsou v prodeji mnohem lepší a účinnější přípravky na rty, ale tyto vajíčka jsou skvělým doplňkem. Hodí se jako dárky pro blízké i pro sebe, všichni se vás budou ptát, co to máte...

Závěrem můžu říct, že kromě nádherné vůně a příjemné konzistence se hodí jako každodenní podklad pro líčení rtů. Rozpraskané a přesušené rty vám ale bohužel nespraví. Cenově vyjdou na 50Kč v USA, se zasláním nebo na Aukru kolem 150. Výhodou je, že jsou svým způsobem reprezentativní a dlouho vydrží, takže se dá přimhouřit oko i nad cenou.


9 komentářů:

  1. Slyším na ně chválu ze všech stran. Budu muset vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  2. Balzámy jsou asi hodně dobré, kudy chodím tudy o nich čtu, budu muset vyzkoušet:-)
    Zvu vás na GIVEAWAY:
    http://levanduleodlutense.blogspot.com/2011/12/giveaway-kosmeticky-balicek.html

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají opravdu moc hezky,...jen škodaženejsounavysušené rty, to bychzrovna potřebovala

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají fakt zajímavě, asi je budu muset vyzkoušet..:)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Mám eos balzam a je opravdu luxusni jsem velice spokojená :).Strašně krásně voní a po oliznutí rtu i dobře chutna hihi :)

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=73776406&tab=5

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=347704

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=75987112&tab=0

    OdpovědětVymazat