sobota 17. prosince 2011

Novinky Maybelline a Garnier


V drogériích DM se objevil nový sortiment kosmetiky Maybelline, který je tak rozsáhlý, že mu byl přidělen samostatný stojan. Jedná se o řadu FIT ME, která obsahuje make-upy, korektory, pudry, bronzery a tvářenky. Dále se tam objevila vylepšená verze řasenky OnebyOne a výrobky z řady Studio Eyes - gelové linky se štětečkem, zapečené oční stíny a nové odstíny quatro stínů. Dále přibyla řada Age Rewind Eraser, která obsahuje make-up a korektor s houbičkovým aplikátorem a bázi pod make-up. Z této nové řady jsem nadšená nejvíc, protože jsem si z USA přivezla Age Rewind Eraser korektor, který je jedním z nejlepších korektorů, který jsem kdy vyzkoušela, takže až mi dojde, nebudu muset hlídkovat na eBay=) Čekejte recenzi.





Další novinka je od Garnier - první BB krém, který je v nabídce tuzemských drogérií. K dispozici je i tester, takže nemusíte kupovat naslepo, jak je u takových výrobků zvykem.

Tento sortiment jsem zaznamenala zatím jen v DM v Palladiu, ale slyšela jsem , že se přidávají i další místa.

Máte už s něčím zkušenost, zaujalo vás něco?

12 komentářů:

  1. Vypadá to pěkně! Zkušenost nemám s ničím, ale z Maybellinu určitě něco prubnu, jejich kosmetika mi sedí. Na BB krém jsem jsem četla nějaké recenze a je to prý takový průměr. Tak ten asi zatím zkoušet nebudu. Ale tester je teda milý, konečně se i naše drogérie pomalu zlepšují.

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, konečně! Na Fit me se těším hrozně dlouho! Udělalas mi teď radost :) Jiank BB Cream od Garnier mám od středy, už jsme na něj napsala takovou "předrecenzi" viz http://kosmetickerecenze.blogspot.com/ :)

    OdpovědětVymazat
  3. No konečně BB krém! Počkám si na recenze a pak se rozhodnu jestli koupím nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, díky za upozornění. Hned v pondělí to půjdu do Palladia omrknout.

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna tyhle dve veci jsem okukovala minuly tyden ve Vidni. Laka me ten BB cream, ale zda se mi dost tmavy, tak uvidime, kdyz maji tester, poradne to odzkousim!

    OdpovědětVymazat
  6. @tipyprokrasu: ja mam vyhlednutou tvarenku Medium Rose a urcite vyzkousim ten Age Rewind make-up, protoze s korektorem jsem nadmiru spokojena. A na ty BB kremy jsem taky necetla moc velkou chvalu, tak uvidime. Ale tester me potesil=)

    @lady: recenzi uz jsem si precetla a tak nejak podvedome jsem tusila, ze to bude mit ke klasickemu asijskemu bb kremu daleko...ale kdyz jsem ho zkousela v DMku na ruku, tak mi prisel velmi prijemny.

    @iva: zatim ty recenze az tak dobre nevypadaji=(

    @lola: taky jsem zajasal, kdyz se ten stojan objevil=)

    @plumfoolery: u nas maji 2 barevne odstiny, light a medium. A ten light je opravdu hezky svetly...

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímá mě BB krém, tak uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  8. Wow! Jsem pěkně zvědavá :)) U nás jsem viděla jen ty krémové oční linky, další výrobky snad dodají také :) Zaujaly mě hlavně make upy, korektory a ten BB krém od Garnier! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ten BB krém musím zkusit. Sháním takový už dlouho, kdysi mi udělal dobrou službu Loreal Age Re Perfect pro Calcium, v bílé vysoké tubě s pumpičkou, lehce tónovací, ale už se asi nevyrábí a já stále sháním odpovídající náhradu, protože klasické make-upy nemám moc ráda, ale musím se s nimi teď spokojit. Takže díky za tip, v týdnu zaběhnu do Palladia a snad ho tam najdu

    OdpovědětVymazat
  10. dneska jsem byla v dm. a taky jsem koukala jak puk. hlavně na ty linky od maybelline, protože ty chci (nakonec jsem nekoupila, přišly mi nějaké drahé, ani nevím proč... jo asi proto, že jsem teď socka největší), hned vedle toho ta nová onebyone a hned nad tím limitka essence vampire se vším... no prostě zjevení.

    (bb krém jsem tedy u nás zatím ani nehledala, protože mě nezajímá a taky předpokládám, že ho asi dostanu. krom toho asijské bb jsou stejně lepší.)

    OdpovědětVymazat
  11. tusim nabehnem do DM:D

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Používám asijský BB CREAM. nemůžu si ho vynachválit. Od garnieru taky zkusím.:0)
    http://www.curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat