pátek 8. dubna 2011

Akce - Sephora Universal Atomizer


Už delší dobu v Sephoře pokukuji po kabelkovém plnitelném spreji na parfémy, oficiálně Universal Atomizer přímo značky Sephora. Co mě ale konečně přimělo k nákupu byla akce, kdy vám tento sprej zdarma naplní vůní dle vašeho výběru.

V krátkosti o této vychytávce. Známější značkou, která prorazila s těmito spreji je Travalo, nabízí různé barevné varianty a další příslušenství, které se při dlouhodobějším používání může hodit. Hlavní výhodou těchto sprejů je, že jsou univerzálně použitelně, tzn. že se do nich dá přestříkat jakýkoliv parfém. Na konci mají speciální gumovou `násosku`, ke které přiložíte lahvičku s parfémem a jednotlivými střiky ji naplníte. Vejde se do něj 4.7 ml a vydrží na 55 stříknutí.

Balení je velmi krásné, oválný tvar v stříbrném/nerezovém provedení s nápisem Sephora uprostřed. Cena 350 Kč.

K naplnění jsem si vybrala novinku od Thierry Muglar Womanity, protože voní jedinečně (jako všechny parfémy této značky) a vydrží vonět celý den až do rána=)...vyzkoušeno!

Takže pokud o nákupu takovéto věcičky přemýšlíte, nenechte si ujít tuto akci.


Máte s plnitelným sprejem zkušenosti, jak se vám používá?

15 komentářů:

  1. Tak já ho mám, na cesty je dobrý a má praktický tvar, bohužel má tento produkt u mě jedno velké ALE. A to je nešikovné plnění. Většinou to dopadne tak, že se částí parfémy, který přestříkávám dost pocintám. Resp. ten plastový obálek netěsní. A také je problém, kdybys chtěla dát jiný pafém, není možné lahvičku vyčistit od předchozího.

    OdpovědětVymazat
  2. jééé a já tady sephoru nemám nikde poblíž.

    OdpovědětVymazat
  3. @Day: no vidíš, na možnost vyčištění jsem se ani nezeptala. Vím, že u toho Travala se prodává i speciální neutralizační tekutina...no nic, tak tam hold budu mít jen Womanity=) A máš i Travalo? To plnění se mi zdá o hodně praktičtější...

    @trb: stačí říct, já s tím ráda vypomůžu=)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si na podzim koupila nějaký přes net, vyšel mě na 199,- :) Ale tenhle nerez vypadá taky krásně :)

    OdpovědětVymazat
  5. talka: jé děkuji za nabídku, ale to já takhle z hlavy nevím, jakou vůni by mi tam měli nastříkat...

    OdpovědětVymazat
  6. nedávno som len tak zabrusila na stranku sephory a zrovna to tam mali v ponuke, celkom ma to zaujalo ale zabudla som na to, kedze sephoru blizko nemam, teraz si mi to pripomenula.:)

    OdpovědětVymazat
  7. @markett: a nějaký no name nebo konkrétní značku? A jak se ti používá?

    @evie: no já mám to štěstí/smůlu, že kolem Sephory často procházím, takže mi hold nic neunikne=))

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem si tenhle atomizer koupila na podzim, kdyz jsem letela do Moskvy a potrebovala jsem jen malinky parfem do kabelky. Je super, nosím ho pořád s sebou.

    OdpovědětVymazat
  9. @simone: já ho taky nosím všude s sebou! a jaký parfém tam máš? já ten svůj budu asi muset už doživotně plnit Womanity, protože tu vůni z něj jen tak nevyčistím=)

    OdpovědětVymazat
  10. V parfumerie Douglas mají samotné atomizéry nyní za 69Kč a vypadají lépe než ten ze Sephory. Vypadá podobně jako rtěnka a mají různé barvy např. růžovou, stříbrnou, černou apod. Atomizér jde odšroubovat tak, že jde i vypláchnout a naplnit jinou vůní. Koupila jsem si růžový a poprosila o naplnění - zdarma mi ho naplnili cca do půlky novou vůní Roberto Cavalli :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koupila jsem v Douglasu celkem 3; vsechny tekly; na travajo nedam dopustit

      Vymazat
  11. Vubec jsem netušila že se to takhle nazývà, super blog:-)

    www.luciet2.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Travalo mám a teče... Zkusím Flo od Sephory, snad budu mít více štěstí :-)
    Nemá někdo zkušenost??

    OdpovědětVymazat
  13. Holky "vyčistit" ho od původní vůně jde, prostě tam jenom nalijete nějaký vysokoprocentní alkohol, zatřepete, vylijete a pak ten odér z alkoholui vymyjete vodou a je to.:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, moc ti děkuju za recenzi! S tímhle Sephoráckým difuzérem zkušenost nemám, ale mám originál Travalo a ten miluju :) Nejlepší vychytávka pro lidi, co pobíhají celé dny někde venku a domů se dostanou až večer... Tak mám svou oblíbenou vůni pořád u sebe :)

    OdpovědětVymazat