úterý 21. prosince 2010

The Bronzed And The Beautiful


Všechno to začalo tím, že jsem chtěla vyzkoušet slavný Too Faced Pink Leopard blush/bronzer. Když byl Pink Leopard v košíčku a já měla namířeno k pokladnám, všimla jsem si, že za podobnou cenu si můžu pořídit celou sadu nejoblíbenějších Too Faced bronzerů a navíc dostanu krásný baby kabuki štěteček, ketrý je snad nejměkčí na světě=) Všechny bronzery jsou v mini velikosti, ale upřímně, nepamatuji se, kdy jsem naposledy, jak se říká, `hit the pan` bronzeru nebo tvářenky=) Nebylo tedy o čem přemýšlet a domů jsem si hrdě nesla sadu The Bronzed and the Beautiful.

Jak už jsem napsala, sada obsahuje 3 z nejprodávanějších bronzerů této značky (která je v bronzerech opravdovým přeborníkem) v mini velikosti a jako dárek Baby Flatbuki Brush. Na první pohled je podobná klasickému kabuki štětečku, ale ve skutečnosti je plochá a krásně se s ní konturuje.

Prvním je bronzer s názvem Snow Bunny ze série Carribean in a Compact. Je to bronzer pro světlé typy pleti, vhodný hlavně pro zimní období. Spíše než barvu dodá zdravě působící přirozený třpyt s bronzovým nádechem. Je složen ze 4 odstínů, v každém z nich dominují zlaté odlesky. Opravdu revoluční věcička.

Druhým v pořadí je Sun Bunny, který už v sobě nezapře opravdový bronzový bronzer=) Skládá se ze 2 barev, světlejší a tmavší. Krásně se s ním konturuje, je pigmentovaný, ale jen tak akorát. Nemusíte se bát, že to s ním přeženete. Není do oranžova ani do červena, což je jedna z nejdůležitějších věcí, které u bronzeru oceňuji.

Do třetice tu máme už zmiňovaný Pink Leopard, který neskutečně lahodí oku. Esteticky se na něm tvůrci vyřádili. Ale jeho funkčnost nezaostává za jeho krásou. Naopak. Jde o bronzer/tvářenku s dávkou rozjasňovače. Po smíchání všech barviček vznikne hnědo/rúžovo/červený odstín, který vypadá přirozeně a dodá pleti zdravý, `flushed` look.

Rozhodně doporučuji, pokud chcete vyzkoušet víc věciček a nechcete investovat pouze do jednoho produktu.

4 komentáře:

  1. myslim, ze taketo vecicky su fajn, vydrzia tak akurat kym uplnie trvanlivost, a mas viac veci na jednom mieste. A navyse, ked ich je menej netrva nekonecne dlho, kym sa vyminu a nie je ti luto vyhodenych penazi, ked si chces kupit zase nieco nove:). Ale ta posledna ma zaujala.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné. :)

    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. @simonsi, dasdusha: díky=)

    @evie: té nejhezčí tvářenky tam je nejméně=) je to pohodlné, ale zabírá to hodně místa, když si to chceš vzít někam s sebou.

    OdpovědětVymazat