pátek 15. října 2010

Too Faced Lip of Luxury Lipstick


Ve vybraných pražských Sephorách je k dostání značka Too Faced, která mě už dlouho lákala. Jako první jsem investovala do rtěnky, abych si vytvořila obrázek. Tou rtěnkou je Lip of Luxury, odstín Centerfold, který je často zmiňovaný a velmi oblíbený.

Jako správný makeup lover, vždy začínám hodnocení výrobku už od jeho obalu. Tady tomu nebude jinak. Pro milovnice girly růžové je to slast pro oči. Metalická růžová tubička s `diamantem`=) na víčku. Patří spíše k těm velikostně menším, takže nezabere moc místa.

Centerfold je sytá přírodní barvička (velmi podobná Mac Modesty), která na rtech působí velmi přirozeně a efektně. Vytváří sofistikovaný vzhled. Ideální všude tam, kde se vyžaduje decentí, profesionální líčení. Neobsahuje žádné třpytky a vytváří sametový efekt. Její konzistenci bych přirovnala k Mac Creemsheen finish, jenž je mým oblíbeným. Je důležité zmínit, že i přes její hutnost, rty vůbec nevysušuje. Trvanlivost bezvadná.

Z této rtěnky a tohoto odstínu jsem unešená, je to můj nový kabelkový klenot=) Bohužel už jsem nenarazila na jiný odstín z této řady, který by mi vyhovoval, takže asi zůstanu u této a vůbec mi to nebude vadit.



Tato značka mě natolik zaujala, že jsem postupně přikoupila další výrobky, takže se ůžete těšit na sérii příspěvků právě o Too Faced.

Máte s touto značkou někdo zkušenost?

5 komentářů:

  1. Ta barvička i obal..krásné!
    Můžu se zeptat, na kolik tě vyšla??

    OdpovědětVymazat
  2. Běžně stojí 470Kč, ale chytla jsem na ní v Sephoře 50% slevu, takže mě vyšla na 235Kč=)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná barvička. Ale ten název! Kam na to ty firmy chodí? I když uznávám, že NARS šílenostem se to ještě zdaleka neblíží :D

    OdpovědětVymazat
  4. no tak to máš pravdu, NARS trumfne všechny=) svoje provokativní názvy popisují jako `edgy, innovative, and empowering` - tak teda nevim=)

    OdpovědětVymazat
  5. ... má hezký obal i barva se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat