pátek 15. října 2010

Rimmel Walk of Fame


Pokračuji v sérii článků, kde nemůžu jinak, než pět chválu na značku Rimmel. Jejich produkty se zdají být velmi kvalitní a cenově dostupné.

Dnes vám představím jednu novinku a tři starší věci z jejich nabídky. Novinkou je makeup Match Pefection v odstínu 103 True Ivory. Na tenhle makeup jsem se moc těšila, protože jejich Lasting Finish patří k mým nejoblíběnějším. A novinka mě nezklamala. Je velmi podobný Lasting Finish, který není v ČR k dostání, ale konzistence je o maličko tekutější. Velkou výhodou je šikovné skleněné balení s pumpičkou. A za cenu 199 Kč dostanete opravdu hodně makeupu, takže poměr cena/množství se vyvedl. Po nanesení se makeup hned nevstřebává a je nutné ho přepudrovat, ale potom drží velmi hezky. Je středně krycí, určitě se k němu hodí i korektor.

Už jsem chválila Vinyl Gloss, ale to jsem ještě neměla tu čest vyzkoušet odstín Snog, o kterém se v beauty komunitě hodně mluví. Konzistence lesku Vinyl Gloss je unikátní, je víc krémová, než leskově lesklá, což je u mě velké plus. Ale to nejlepší je zmíněný odstín Snog, je to tlumená červená, která vypadá na rtech úžasně. Je výrazná, ale velmi velmi nositelná. Jako stvořená pro podzim. Lesk zároveň hydratuje, takže co víc si přát.


Dále jsem otestovala jejich mono stíny, protože byly v DM zlevněny o polovinu, na pouhých=) 49 Kč Kvalita stínů je velmi dobrá, jsou extrémně měkké, velmi pigmentované a vůbec nejsou práškové. Barvy jsou zářivé, dlouhodržící i bez báze a výběr odstínů taky není špatný.

Já jsem vybrala hnědý se zlatými odlesky, žádné třpytky. Nevypadal nijak lákavě, obyčejná hnědá, ale po nanesení se v něm rozehrál zlatý základ, takže vypadá velmi hezky, opravdu podzimně. Do páru jsem pořídila cihlovo-bronzový odstín, který vypadal extrémně třpytivě, ale jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že se jedná jen o horní vrstvu. Po pá použitích horní třpytivá vrstva zmizí=( Barva je ale stejně krásná. velmi intenzivní. Takže Rimmel mono stíny hodnotím velmi kladně.



3 komentáře:

  1. Ten make-up mám taky, myslim, že i ten samej odstín a taky si ho nemůžu vynachválit. Rimmel je velmi dobrá značka a hlavně cenově dostupná...

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lesk zní dobře. Určitě ho půjdu omrknout.
    Mám teď pudr Lift&Renew od Rimmelu, též novinka, a je výborný.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem ten Snog omrkla a přijde mi na mě moc dohněda. Ale jinak pěkná a velmi nositelná barvička. Jen kdyby ty rimmel lesky tak nesmrděly, respektive mně osobně vůbec nevoní.

    OdpovědětVymazat