čtvrtek 14. října 2010

Oriflame Triple Core Lipstick


Nedávno došlo k mému historicky prvnímu kontaktu s výrobky Oriflame. Neodolala jsem a po zhlédnutí reklamy na Triple Core Lipstick jsem si pro dvě z nich hned běžela=))

Zvláštností této rtěnky je, že má v sobě 3 složky (jak už název napovídá), a to barvu, lesk a balzám. Bližší pohled na rtěnku vám napoví, že s pigmentací to nebude ohromující, tím že skutečné barvy je tam jen 1/3. Takže bych tento produkt ohodnotila spíš jako tónovaný balzám, než rtěnku.

Balení vypadá hezky, v ruce ale ucítíte umělou hmotu=( Hned po otevření víčka ucítíte sladkou žvýkačkovou vůni, která se mně osobně docela zamlouvá. Nanáší se velmi příjemně, taje na rtech. Je sheer, moc nebarví, ale zato je ideální na rtěnku. Oproti leskům působí přirozeněji a ozvlaštní jakoukoli tmavší, sytější rtěnku.

Samozřejmě, že se nabízí i v tmavších odstínech, které jsem nezkoušea, takže jejich pigmentace může být lepší a víc podobná rtěnce. Já jsem si vybrala 2 nejsvětlejší odstíny, Spectacular Nude a Tender Peach. Spectacular Nude je tělová barvička, která se krásně hodí jak na denní líčení, tak na večer ke kouřovým očkám. Tender Peach je světlá, ale velmi rozjasňijící barvička, kterou nic nezkazíte. Oba odstíny můžete nechat v kablece, bez ohledu na to, jaké líčení nebo oblečení právě máte.

Triple Core Lipstick není naprostý must-have, ale spíše velmi příjemné zpestření a může skvěle nahradit balzámy na rty pro denní nošení.



Samozřejmě, že nezůstalo jen u rtěnek, takže se můžete těšit na první Oriflame haul a moje hodnocení. Prozradím, že jeden výrobek je naprosto fantastický!!

6 komentářů:

  1. Oriflame vyrobku jsem mela vice a zadny me nepresvedcil, o to vic me prekvapuje avon, nemyslim s dekorativkou ale s pecujici a kremy, docela dobra kvalita, jejich kremy proti vraskam jsou lepsi nez napr. tak propagovany babor nebo vichy

    OdpovědětVymazat
  2. Na Avon krémy jsem už slyšela hodně chvály, ale osobní zkušenost nemám. Trošku se jich bojím, ale je to čistě subjektivní bázeň=) určitě jsou mezi těmi protivráskovými dobré krémy.

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá zajímavě!

    OdpovědětVymazat
  4. Your pouches will degrade after time, so you will have to repair them
    every once in a while in the abyss. Try and keep all of your tools and items
    organized in a neat way. Gold is a platinum widely adorned and also highly valued globally.


    Also visit my page: mining

    OdpovědětVymazat
  5. If one innocently applies an insufficient amount
    of sealer on a very porous concrete material, the said
    material may not be effective at all. If a hairline crack in concrete has turned into a large crack, it will need to be cleaned out before the patching and repairing process.
    However, both the methods have their own pros and cons.

    OdpovědětVymazat
  6. Here’s what your property ads in newspapers must
    have in order to get the best offer. It stands 2nd position in population around the world.
    Stars and the loaded are sometimes (however, not always) capable to go beyond the holding out course of action to obtain immediate gratification.

    I mean there is certainly intelligence behind the construction, so Mother Nature has to take a back seat
    in this case. " Despite Saudi assurances of textbook reform, the May 2006 Freedom House report entitled "Saudi Arabia's Curriculum of Intolerance" reveals that the teaching of hatred continues.

    Here is my site egyptian newspapers

    OdpovědětVymazat