středa 20. října 2010

1st ever Oriflame Haul



Tak a tady je slíbený nákup od Oriflame. Mnohé z vás už s kosmetikou Oriflame zkušenosti mají, ať už pozitivní nebo negativní. Já jsem ji vyzkoušela poprvé a tady jsou moje názory/postřehy.


I když jsem tušila, že parfémy značek Oriflame/Avon značně pokulhávají za jejich dražšími obdobami, nedalo mi to a objednala jsem si parfémek Elvia spolu s tělovým krémem stejné vůně. Parfémovaná stránka v katalogu voněla hezky svěže, ve skutečnosti nic moc. Byl cítit hlavně alkohol=) a samotná vůně byla tak trošku prvoplánová a ani po nějaké době se nerozvoněla, takže celá sada putovala jako dárek někam jinam. Pro mě poučení na příště, že za parfémy stojí za to si připlatit, a klidně i víc=)


Druhá skupinka produktů je péče o ruce a nohy. Tady jsem byla zase spokojená nadmíru. Krémy na ruce bezvadné, poměr cena/množství/kvalita super.

Dále jsem vyzkoušela masku na ruce, která se nanáší večer. Dostala jsem jeden tip, jak ji používat a znásobit její efekt. Po nanesení první vrstvy přidat na ruce pár kapek olivového oleje, nanést druhou vrstvu a navléknou bavlněné rukavičky. Nechat působit přes noc, ale podle mě stačí tak hodinka při sledování televize=) Efekt je bezkonkurenční! Ruce jsou ráno v nejlepší kondici. Zajímavé je, že po nanesení zanechá na rukou jakoby silikonový film. Maska je téměř totožná s krémem na extrémně suchou pokožku Lipidiose od Vichy, který ale stojí mnohonásobně víc než tato maska.

Maska na nohy má podobné vlastnosti jako ta na ruce. Opět jsem s ní velmi spokojená. Stačí použít dvakrát týdně a máte vystaráno=)





Objednávka by nebyla kompletní bez nějaké té rtěnky, že=) Vybrala jsem krásnou mauvy/nude rtěnku, která je spíše sheer a hodí se ke všemu. Jsem spokojená, ale mohla bych to bez ní přežít. Zato růžový balzám na rty si mě hned získal. Má rtěnkový obal, je růžový, krásně voní, příjemně se nanáší a hydratuje.

Jedinou věcí, bez které bych se neobešla je řasenka WonderLash. Na řasenky si potrpím. Postupně jsem vyzkoušela většinu luxusních i levnějších variant, atkže si troufám tvrdit, že dobrou řasenku poznám. A WonderLash dobrou řasenkou je. Má gumový kartáček, 2 druhy štětinek - kratší pro objem a na spodní řasy, delší na prodloužení. Efekt je famozní, zamilovala jsem se do ní po prvním tahu. Nevytvoří extra dramatické řasy, ale pro každodenní líční je přesně to co potřebuji. Řasy oddělí, dodá jim objem i délku, natočí, vydrží dlouho, nedrolí se, neopadává. Je to jedna z mála řasenek, u které mi nevadila počáteční mokrá konzistence. Pokud bych měla doporučit na vyzkoušení jedinou věc z mého nákupu, byla by to právě tato řasenka. Bez zbytku bych se mohla klidně obejít, ale tuhle řasenku už nedám z ruky=)

Máte s ní některá zkušenost? Zajímalo by mě, jestli tak pozitivně zapůsobila i na někoho jiného=)

12 komentářů:

  1. Já s tou řasenkou zkušenost mám a vůbec na mě nezapůsobila pozitivně :-D Ale je fakt, že já gumové kartáčky všeobecně nesnáším, neumím to s nimi a proto mi ta řasenka asi strašně slepila řasy. Jedna moje kamarádka ji má ale také za nejoblíbenější řasenku, takže špatná nejspíš nebude :-)
    Už u Oriflame téměř nenakupuju, sice vlastním víc věcí, ale mám oblíbený asi jen sprej na nohy, zázračný kelímek a dvě tužky na oči :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ano ta řasenka je skvělá,taky ji vlastním.Z počátku mi dělal problém nanášení-ty dva druhy štětečků mě dráždily a málem jsem si vypichla oči :D ale je to otázka zvyku a praxe,už ji taky nedam z ruky!:D
    z orfilame nakupuji casto,aj elvie jsem mela-ale jeji specialni edici,ktera byla ruzova a ta vonela fantasticky,tato me taky neuchvatila...ale stale neni nad strcovku od Thierry Muglera-Angel.
    mám dve otazky,jak hodnotis ten make up od giordani gold?a mas typ na nejakou rasenku ktera dokaze udelat ten dramaticky look?:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam dobre zkusenosti s rasenkou ktera ma stejny obal, akorat "bezny" kartacek (stetinkovy ne gumovy) je dost dobra...

    OdpovědětVymazat
  4. jinak osobne me nejoblibenejsi rasenky jsou:
    volume glam od Burjois
    2000 calories od Max Factor
    a extra volume collagene(perfektni maxi stetecek) od L´oreal(5xvolume carbon black zase totalni propadak)

    A co Tvwe? udelej jen o rasenkach special...pro me je to spolu s make-upem top pri liceni

    OdpovědětVymazat
  5. Ja by som tu riasenku opisala ako najhorsiu aku som kedy mala, podla mna nerobi absolutne ziadne riasy a prave naopak strasne sa droli, niekto by mi mohol oponovat ze som mala staru ale dala som jej sancu viackrat..uz viac nie, myslim si ze spriraly su nieco do coho sa naozaj oplati priplatit, aj ked len trochu..

    Inak osobne mam oriflame rada, hlavne ich telove kremiky a samozrejme hojivy zazrak, to je podla mna kazdemuho must have! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tu řasenku jsem používala ještě v době, kdy to u Oriflame byla žhavá novinka a já Oriflame prodávala. Je skvělá! Milovala jsem šedý odstín, to u náš málokterá značka má. Uvažuju, že se k ní vrátím.

    OdpovědětVymazat
  7. Tvůj blog je pěkný a velice informativní, což je radost, když se moc "nenosí" blogy o kosmetice v češtině s tolika informacemi. Navíc se mi moc líbí, že neupřednostňuješ jen dražší kosmetiku, ale píšeš i o mnohem levnějších variantách z drogérie. Škoda, že za listopad nemáš zatím žádný článek. Celé jsem si to tu pročetla a je to opravdu povedené :) Snad budeš pokračovat dál.
    M.

    OdpovědětVymazat
  8. Řasenku mám hrozně ráda, řasy udělá perfektní, ale měla jsem problém s otiskáváním... Ale láká mě ji opět zkusit... A taky se podívám blíže na tu masku na ruce a na nohy :)

    OdpovědětVymazat
  9. @barb: nemůžu než souhlasit, řasy s toto řasenkou vypadají ukázkově! A masky určitě vyzkoušej=)

    @yarisse: šedý odstín? to zní zajímavě, ještě nikdy jsem nezkoušela? Jak vypadá? asi se hodí spíš k modrým očím, viď?

    @biancaprincipessa: no tak vidíš, řasenky jsou strašně subjektivní záležitost. Já jsem s ní opravdu nadmíru spokojená, řasy mi zahustí a nádherně prodlouží a drolí se snad nejméně ze všech, které jsem používala. A s tím připlácením za řasenku nesouhlasím. Víc jak 300Kč za řasenku mi přijdou jako vyhozené peníze (i když musím uznat, že vytáhnout z kabelky šperk typu YSL Faux Cils není zas tak k zahození=) Častokrát dražší řasenky vypadají na očích hůř než ty levné drogerkové a za tři měsíce kupuješ další. Takže u řasenek určitě neplatí rovnice čím dražší tím lepší!
    Jinak kelímek taky miluju, teď jsem si pořídila ten vanilkový=)

    @TeSa: na 2000 Calories se už chystám, viděla jsem ji zlevněnou v DMku, ten kartáček je krásně klasický, tak si na chvilku odpočinu od těch gumových=) A už brzo bude článek jen o řasenkách!

    @diela:souhlasím, ta řasenka je trošku náročnější na techniku, ale až se to naučíš, tak udělá všechnu práci v podstatě sama=)
    Jj, Angel patří taky k mým dlouhodobě oblíbeným, i když teď jsem zamilovaná do Flowerbomb od Viktor&Rolf=)
    Ten minerální Giordany Gold je super. Koupila jsem ho mamince a vypadá na ní nádherně, ale to bude taky tím, že má bezchybnou pleť. No chce to zkusit, není moc krycí, ale určitě nahradí tónovací krémy.
    A řasenka, která udělá dramatický look je YSL Faux Cils nebo levnější obdoba, která udělá tutéž práci je Loreal Double Extension - můžeš ji vrstvit až budeš vypadat jako mrkací panenka=) opravdu perfektní

    @viennettka: no na gumové kartáčky je potřeba si zvyknout, já jsem je na začátku taky moc nemusela, ale teď už je to dobrý=) A kelímek je perfektní, zkoušela jsi ten vanilkový?

    @anonymní: děkuji moc za pochvalu! takové komentáře jsou pro mě super motivací=) prosinec snad bude v četnosti příspěvků lepší než listopad=)
    @

    OdpovědětVymazat
  10. Já blb si to spletla. Né šedý, ale fialový. Šedou řasenku jsem měla, ale od jiné značky.

    OdpovědětVymazat
  11. Wonderlash je opravdu skvělá řasenka. I Oriflame se někdy něco povede :D. Ještě je skvělý ten balzám na rty a růžový kelímek.

    OdpovědětVymazat
  12. 37 kits (round that up to 9 total quart and a half kits).
    concrete finishing is very much like
    smoothing out frosting on a birthday cake. Read
    your warranty carefully, and you'll see that it probably doesn't
    cover walls with efflorescence.

    OdpovědětVymazat