pátek 17. července 2015

Sephora Beauty Favorites Set - Bronze Edition + letní vůně a bronzující novinky roku 2015


Dřív jsem na bronzery vůbec nebyla a obdivovala jsem všechny, kterým toto umělé sluníčko slušelo. Postupem času jsem se ale naučila vybírat si správné odstíny, finishe, správně nanášet, s věkem se mi i změnil celkový tón pleti..už nejsem žádná sněhurka. A všechny tyto faktory přispěly k tomu, že teď bronzery a vše s nimi spojené miluji=)

Když jsem na stránkách Sephory uviděla tento set, neváhala jsem ani minutu. Jen jsem musela asi týden číhat, protože se vyprodával během několika minut. 

A proč jsem ho tolik chtěla? 

Obsahuje 8 oblíbených bronzových produktů z nabídky Sephory, 3 plné velikosti (vlastně skoro 4) a zbytek miniatury na vyzkoušení. Často se stává, že je v těchto setech několik opravdu zajímavých věcí a zbytek je jen jakási výplň. 

Tentokrát je celý obsah výjimečně dobře sestaven.



Krabička s mořským motivem je strašně roztomilá a dá se pěkně využít na skladování čehokoli. Obvykle mají tyto Sephora sety i magnetické zavírání, tady bohužel chybí, takže musíte manipulovat trochu opatrně.   




Jako první tady máme duo stínů Urban Decay, které nikdy nezklamou. Kombinace odstínů Half Baked a Double Baked totiž už z dálky křičí léto. Nezlobila bych se, kdyby duo bylo složené z třpytivého a matného stínu, ale to už je jen taková drobnost.



Nejlákavějším pro mě byl rozjasňovač Becca v odstínu Opal. Předně proto, že plná velikost je dost nákladná a moje spotřeba rozjasňovače není tak velká, aby nákup ospravedlnila.



Too Faced Chocolate Soleil v původní tmavé verzi dobře znám a mám ráda, měla jsem plné balení, které už je vypotřebované, takže toto mini bude ideální.



Všechny značky teď nadšeně uvádějí na trh své verze konturovacích přípravků. Svoje konturovací oblíbence už mám - pudrovou trio paletku Smashbox a krémové duo Kevin Aucoin, ale na Tarte pastelku se docela těším. Přinejmenším aplikace by měla být jednodušší než u toho, co vlastním já.



Značka BITE je v US velký hit, všichni jejich věci milují a chválí do nebe. Já už od Bite doma jednu pastelku v odstínu Rhubarb mám. Je příjemná, barva pěkná, ale nic, po čem bych šílela a musela mít každou barvu. V tomto setu byl nude odstín Madera, tak uvidíme, jestli na tom něco změní.  



No a nakonec jeden krasavec od NARS, lesk v odstínu Supervixen. Zajímavá záležitost v barvě rosy/bronzy nude s nespočtem mikro třpytek. Kdy jindy nosit něco tak cool než právě v létě.




No a jaké bronzové novinky si pro nás připravily znčky na léto 2015? Vybrala jsem pár dekorativních kousků, které mi padly do oka a přidala jsem i vůně, které mě tuto sezónu nadchly.




Zdroj: Sephora.com


Clarins Golden Glow Booster na obličej už je na trhu od minulého léta a teď k němu přibyla i varianta na tělo. Zatím jsem nezkoušela ani jedno, ale na obličejové samoopalovací kapičky jsem četla spoustu chvály, takže kdo se bojí pigmentových skvrn od skutečného sluníčka, určitě tohoto pomocníka ocení. 

Pokud chcete něco instantního pro okamžitý efekt, který na konci dne jednoduše smyjete, tak tu je Bronzer spray od Sephory. Já podobné věci používám moc ráda pro zlepšení vzhledu opálení na mistech, které tu trochu extra zvýraznění potřebují….ruce, nohy, dekolt, prostě klasika. 

No a nové pudrové bronzery. Kapitola sama pro sebe. Tam mě zaujal jednoznačně MUFE. Balení, textura, vzor, pigmentace, výběr odstínů a ten malý kabuki štětec??! Potřebuji=) A ještě jeden netradiční produkt, značka samoopalovacích přípravků přišla s novinkou v podobě samoopalovacího bronzujícího sypkého pudru, který vás opalujete když ho během dne nosíte. 

Je tam jeden háček. Samoopalovací efekt nulový, vysoká cena, ale ten nejůžasnější bronzer, který jsem za poslední dobu zkusila. Nevím, čím přesně to je…jestli speciálně zvolený sytě hnědý tón nebo efekt, kterám se nanáší - jednolitá barva, žadná poloprůsvitná vrstva. Prostě dělá takový celebrití look. Schválně ho v Sephoře aspoň zkuste.  


Zdroj: Sephora.com

No a léto je pro mě neodmyslitelně spjato s vůněmi. Tentokrát moje srdce patří Fordovi, ale peněženka tuhne strachy=) Mandarino Di Amalfi je pro mě top, mnohem nositelnější a přijatelnější než Neroli Portofino. Potom Elizabeth and James Nirvana jako něco neotřelého nebo a Sugar Lychee na každodenní letní osvěžování. A z kategorie mořských plážových vůní určitě Beach Walk od značky Replica.

Čemu jste neodolaly / plánujete neodolat letošním létem vy?  


8 komentářů:

  1. Ta sada je skvělá, to by se mi taky hodilo... No, budu snít dál. :)
    Já letos neplánuju už žádné neodolávání (nebo ne větší), na bronzování i konturování jsem nejspíš vybavená i tak na pět životů... :) Ale člověk míní... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, já taky…ale nemůžu se zastavit=)) Kdy jindy než v létě!

      Vymazat
  2. Mně se děsně líbí NARS Supervixen, akorát bych ho brala v podobě rtěnky spíš než lesku. Jinak za mě určitě původní menší písmo, tohoto jsem se přiznám se lekla :) Určitě je pro některé líp čitelné, ale je skoro ve velikosti nadpisu a to už se mi zdá moc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten lesk je dost průhledný, nemá moc barvy, spíš dodá rtům takový 3D efekt=)

      Vymazat
  3. Ten set vypadá moc hezky, zaujala mě ta pastelka :-)

    OdpovědětVymazat
  4. I když teda tyto odstíny nemusím, ta sada je naprosto náááádherná!

    OdpovědětVymazat