neděle 19. července 2015

Benefit Brow Bar - průběh úpravy, moje zkušenost a foto



To, že oči jsou branou do duše už všichni víme. Ale nesmíme zapomínat ani no to, že bez upraveného obočí si té brány nikdo nevšimne=))

Já si ho pravidelně nechávám upravovat v Brow Baru, kde obočí berou opravdu vážně a slečny jsou proškoleny velmi podobně, takže se nemusíte bát bláznivých výsledků v podobě tenké čárky. (Moje nej slečna je Lucia, která je v Palladiu a na Pankráci)

Není to levná záležitost, u nás stojí úprava voskem kolem 400 Kč, ale podle mě tato investice stojí za to. Navíc v den svých narozenin máte úpravu zcela zdarma, což je ideální příležitost, jak si proceduru nezávazně vyzkoušet. Dřív stačilo během narozeninového dne jen ukázat občanku, teď s sebou musíte přinést narozeninovou poukázku, kterou (ne)posílá Sephora.  





Brow Bary jsou teď už ve většině větších Sephor, s objednáváním to není žádný problém…obvykle vás vezmou ten samý den. Průběh je následující. Vizážistka s vámi probere vaše obočí a doporučí nejlepší tvar. Teď je trend přirozenějšího, silnějšího obočí, takže většina vizážistek vám doporučí co nejmenší zásahy a nejpřirozenější výsledek. 

Pak máte možnost obočí nabarvit. Nikdy jsem nad touto možností neuvažovala, protože jsem si myslela, že moje obočí je tmavé dost, ale o tom to vůbec není. Jednou jsem se k tomu odhodlala a ted si ho nechávám nabarvit při každé návštěve. Namíchají barvu přímo na váš odstín, okolí ošetří vazelínou a nechají několik minut působit. Pokud máte trochu výraznější obočí, tak doporučím nanášet od středu na konečky na delší dobu a přední část až po chvilce, aby efekt nebyl moc dramatický a přechod přirozený. 

Barva zůstane i na kůži, takže s nelekejte a počkejte den, než se kontury vymyjí. 

Potom přichází na řadu vosk, tam snad ani žádný popis potřeba není, za 5-10 min je hotovo. 

V ceně úpravy je i následný mini make-up, což je ideální příležitost na vyzkoušení benefitích věciček=)




A já jdu příště skoro zdarma. V obchodech tady mají speciální balíčky, které obsahují poukázku na úpravu obočí, mini řasenku They are Real a plnou velikost GimmeBrow gelu na obočí. To vše jen o několik dolarů dráž než je cena samotné úpravy.


Co vy a obočí? Tipy, triky, oblíbené produkty?

8 komentářů:

  1. a to jsou fotky před nebo po?

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem pořád napjatě čekala na foto "po". :-)) No, mě benefití brow bar vždycky strašně lákal, ale poté co jsem viděla "benefití obočí" u jedné blogerky, docela mě to vyděsilo a asi bych si na to netroufla.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to nestojí moc za to. Výsledek fajn, ale nic, co by se nedalo zvládnout doma teda.
    Mě děsí Brow bary od doby, co "znám" Sobi. Všichni jí to obočí chválí. Jakože VŠICHNI opravdu, ale podle mě je příšerný a strašný a nejděsnější. Antireklama hadr.
    Tvůj výsledek je o mooooc lepší, ale zase to není to, co si pod profi úpravou představuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tuhle blogerku jsem měla na mysli ve svém příspěvku výše. Je to hezká baba, ale to obočí ji děsně hyzdí, je to podle mého názoru jak pěst na oko. Já jsem opravdu měla v úmyslu brow bar vyzkoušet, ale představa, že bych odešla s takovým obočím, mě nadobro odradila.

      Vymazat
  4. se svým obočím dlouhodobě bojuji kvůli tvaru (až příliš si ho vytrhávám a nedokážu ho nechat dorůst, protože bych si připadala jako medvěd...) a už dlouho přemýšlím, že navštívím právě Brow Bar.

    OdpovědětVymazat
  5. Kamarádka u Benefitu byla a přišla s krásným obočím! :) Sama se tam chystám, i dkyž stále váhám, jestli se to vyplatí atd. A o těch narozeninách jsem si to neměla přečíst! :D :( Měla jsem je teď ve črvnu! :(

    OdpovědětVymazat