čtvrtek 29. prosince 2011

Catrice: paletky a gelové linky


Vím že jdu takříkajíc s křížkem po funuse, ale o těchto paletkách se zmínit musím. Výhodou je, že jsou ve většině drogerií ještě v prodeji, takže pokud by vás zaujaly, máte stále šanci.

Četla jsem na ně spousty recenzí, jak kladných tak záporných, ale pro mě jsou za cenu 189Kč jednoznačně perfektním výrobkem. Vlastním je ve 2 barevných variantách, Berlin a Sydney. Pigmentací je jednoznačně lepší Berlin, ale Sydney nezaostává. Výběr barev je na drogerkové poměry jedinčný.

Tvářenky ani tužka na oči mě nijak neuchvátily, ale výrobek beru primárně jako paletu očních stínů, takže zbytek je pro mě příjemným doplňkem.



Ukázka nejoblíbenějších odstínů, mezi které patří Ku Damm, Charlie, Berlin Wall, Sydney Aquarium a Bondi Beach.


Tématicky navazuje další výrobek od Catrice v podobě `gelových` linek, které ve skutečnosti vůbec gelové nejsou, stejně jako linky Essence. Jsou spíše našlehané krémové, ale to jim neubírá na kvalitě. Podle mě jde o naprosto stejný výrobek jako výše zmiňované linky Essence, tzn. stejné klady, stejné zápory, rozdílná cena ve prospěch Essence.

Chybou bylo, že jsem si koupila odstín It¨s Mambo Nr. 2, o kterém jsem si myslela, že je hnědý a on je ve skutečnosti velmi nevýrazný šedo-černý. Kromě prvotního zklamání v podobě nesprávného odstínu jsem byla nadmíru spokojená. Linky drží a tím myslím DRŽÍ! Přežijí s přehledem celý den a z očí se jim nebude chtít ani při odličování. To samé jsem psala před nějakým časem o linkách Essence, takže je v podstatě jedno, které si koupíte, obě verze jsou perfektní. Doporučuji ale koupit černý odstín, který je sázkou na jistotu. 



Jako doplněk jsem pořídila i oboustranný štěteček, kterému rovněž nemám co vytknout. Zkosená strana je standardní, mně se ale velmi dobře pracuje s tou druhou. Linka se maluje skoro sama. 



Jaké jsou vaše zkušenosti s paletkami Catrice?

4 komentáře:

  1. Taky jsem hodně dlouho uvažovala nad koupí - nakonec mě odradila velikost balení (je to opravdu celkem velká krabice) a taky mi nevyhovovaly všechny odstíny v paletce, potřebovala bych si to sama nakombinovat :). Snad už vydržím odolat.
    Ale ten oboustranný štěteček na oční linky je vážně skvělý! Jakto, že jsem ho vůbec nikde neviděla...? Musím okouknout stojan v Tescu na Národní.
    http://2-b-beautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Všichni o paletkách píší a u nás ve městě ještě ani nebyly :D a tipuju, že ani nebudou :(

    http://cosmetics-studio.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. berlin ma farebne viac zaujal :) a ten štetec je brutálny!!

    OdpovědětVymazat
  4. O paletkách jsem přemýšlela, ale nakonec jsem si je nekoupila :(.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat