pátek 18. listopadu 2011

Estée Lauder LE Modern Mercury


Dnes vám představím podzimní limitku od Estée Lauder s názvem Modern Mercury. Mě zaujaly 2 výrobky, rozjasňující pudr a rtěnka. V USA byla tato kolekce uvedena před mým odjezdem a přes moje velké snažení jsem nikde nesehnala rozjasňovač, který byl po pár dnech všude úplně vyprodaný. To mě navnadilo ještě víc, takže po příjezdu do ČR jsem se po něm okamžitě sháněla. Chtěla jsem ho ukořistit v Sephoře během pověstných víkendových 20% slev. Tam byl ale také vyprodán. Nezbylo tedy nic jiného než ho za plnou cenu koupit v EL prodejně. Nákupu přesto nelituju. Toto není jen obyčejný pudr, je to opravdový klenot=)


Začnu rtěnkou. Je to Pure Color Long Lasting Lipstick v odstínu 620 Beige. Tato rtěnka byla součástí limitkového displeje a některé znalé prodavačky mě přesvědčovaly, že se jedná o limitovaný odstín. Opak je ale pravdou, je součástí stálé kolekce, takže nákup proběhl v Sephoře a místo obvyklých 670Kč jsem zaplatila kolem 540Kč. Pure Color Lipsticks obecně mám velmi ráda, jsou krásně balené, velmi pigmentované, krémové, hydratační, voňavé (i když nevoní všem) a po nanesení má balzámový efekt. Barva je z kategorie výrazných My lips but better, je přirozená, ale správně podzimní. Určitě se na ní mrkněte.


Oficiální název je Powder Illuminating Gelée, odstín Modern Mercury 01. Balení pudru je úchvatné. Zlatý kompakt s logem EL, uvnitř zrcátko a netypický maxi pěnový aplikátor. Reliéf pudru je vyvedený ve 3D, připomíná hadí kůži. Vše je do detailu propracované. Barva je růžovo-champagne, spíše teplejší tón. Skvěle se s ním rozjasňuje a dá se použít i jako oční stíny, wet i dry. Kromě toho, že je to skvělý rozjasňovač a nemáte šanci ho spotřebovat ani do konce života, je to taky překrásný kousek v každé kosmetické výbavě.




Jaké jsou vaše nejoblíbenější EL produkty? Používáte/doporučujete tuto značku?

17 komentářů:

  1. Na ten rozjasňovač jsem někde koukala, ale mně se zdál až moc rozjasňující, tudíž těch peněz mi bylo líto :) Ale jako vypadá vážně luxusně!

    OdpovědětVymazat
  2. @mina: nu musi se opatrne, ale s nejakym sikovnym stetcem to vypada velmi prirozene, takze docela spokojenost=) Ale musim uznat, ze vzhled hral dulezitou roli...

    @jaja: zadna levna zalezitost=) 1200

    OdpovědětVymazat
  3. No já nevím, šikovný štětec nepomůže, když mám úplně levý ruce :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto značku nepoužívám, je moc drahá. Ten rozjasňovač vypadá fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten rozjasňovač je úplně parádní, musela jsem se strašně držet, abych si ho nekoupila, a pořád si v duchu opakovat, že rozjasňovačů mám moc a další nepotřebuju ;) ale kdybych nějakej potřebovala, tenhle by byl jasná volba, skvěle vyvážená barva a lesk jako blesk (o balení ani nemluvím, to je krásné)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám od EL snad jen jednu tvářenku, nějak tuhle značku nemám moc prozkoumanou. Ten rozjasňovač je nádherný, ale pro mě by byl nepoužitelný, je až příliš třpytivý. Zato ta rtěnka je krásná, podobný odstín zrovna hledám!

    OdpovědětVymazat
  7. váu, ten rozjasňovač je nádhernej :)

    OdpovědětVymazat
  8. EL mám velmi ráda! Moc mi vyhovuje pudro-makeup, který je v letních měsící ideální. Rtěnku mám stejnou, ale momentálně nevím jaký přesně odstín ... a nejvíce asi miluji mono stíny v odstínu SMOKEY - nejlepíš stíny jaké jsem kdy měla! ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. rozjasnovac vyzera luxusne, ja som mala od EL serum, vtedy sa mi zdalo perfektne s odstupom casu zhodnocujem na dobre, a zatial ma nic tak neohurilo, ze by som sa po tom vrhla, cakam na spravnu chvilku:)

    OdpovědětVymazat
  10. @talka: no jako když to vidím, tak bych snad ani těch peněz nelitovala..
    myslíš, že se dá v rozumné míře použít i na celý obličej pro sheer efekt?

    OdpovědětVymazat
  11. Já používám makeup Double Wear, je to nejlepší makeup makeupů, jsem s ním naprosto spokojená. Výdrž celý den, perfektní krytí, příjemná vůně :-) E.

    OdpovědětVymazat
  12. OMG! OMG! Já miluju lesklé nesmysly...ten rozjasňovač bych milovala, kdyby se mi připletl do cesty <3 Talko, děláš mi takhle před Vánocema nehezky ;o)

    OdpovědětVymazat
  13. jája: na celý obličej rozhodně ne :) na to je moc do růžova i moc blýskavy :)

    OdpovědětVymazat
  14. Koupila jsem si nedávno ten makepu od Rimmelu, přešla jsem z toho makeupu, co pochází ze stejné řady jako ten pudr stay mate. Jsem spokojená. Má super dávkovač, pěkně drží. Akorát si musím začít kupovat kvalitnější odličovací ubrousky. :D

    OdpovědětVymazat
  15. @ČernáMoora: mluvíš mi z duše. Uvažovala jsem stejně až na to, že jsem si ho stejně nakonec koupila...=)


    @viennettka: rtěnku moc doporučuju, kromě toho, že konzistence je ideální, tak barva je přesně podle mých představ. A u toho rozjasňovače mě přesvědčil i fakt, že jako oční stín je perfektní.

    @angellovely-things: na ten pudro make-up se musím podívat, jak přesně se jmenuje? A o Smokey jsem už toho taky hodně slyšela, ale už se přestal vyrábět=(

    @evie: já jsem používala Idealist, ale po pár týdnech jsem se z něj osypala...asi to bylo na mou pleť až moc silné=)

    @Jája: jak už odpověděla Moora, je to až moc třpytivé, opravdu to chce použít jen lokálně, maximálně s nějakým pudrovým štětcem velmi lehce, a to jen na ta klasická místa určená k rozjasnění, ale na větší plochu.

    @Anonymní: nedávno jsem ten Double Wear vyzkoušela ve vzorečku a nestačila jsem se divit. Perfektní krytí, žádný efekt masky a vydržel od 7 od rána až do 8 do večera v naprosto perfektním stavu.


    @Boruvk_a: no to víš, od toho jsem tady. Když už za to utrácím tolik peněz sama, tak do toho chci natlačit i někoho dalšího...ať v tom nejsem sama=))

    @Ivet: to je pravda, jak je hutný, tak někdy nejde moc odlíčit. Já používám dětské ubrousky s trochou Biodermy a jde to v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  16. EL je moje neoblíbenější kosmetika, mám od nich makeup double wear light, korektor, stíny i rtěnky a jsem spokojená. Jako poslední jsem si koupila tuhle rtěnku: http://illussoire.blogspot.com/2011/12/pure-color-gloss-stick-by-estee-lauder.html
    a ta je naprosto úžasná. :-) M.

    OdpovědětVymazat