úterý 15. listopadu 2011

Ach ty limitky...Essence a Alverde



Dnes tu mám jen rychlý update o nových limitkách, které by byla škoda propásnout. Jako první bych zmínila upíří kolekci od Essence nazvanou Vampire`s Love, o které už jistě víte, ale co kdyby=) Vyprodává se s extrémní rychlostí, takže pokud si plánujete něco pořídit, moc bych s nákupem neotálela. Tato kolekce je jedním slovem úžasná!!

Já jsem si koupila 2 laky na nehty, 01 Gold Old Buffy a 03 True Love. 01 už jsem nalakovala a je nádherný, takže doporučuji. Jak vypadají všechny laky v reálu se můžete podívat tady.

Dále barvy na rty v tubě se šroubovacím aplikátorem v odstínech 01 Bloody Mary a 02 True Love. Vydrží nemožné, ze rtů je jen tak lehce nedostanete a jsou perfektní. Blíže o nich napíšu v recenzi, protože aplikace může dělat někomu problém a já jsem přišla na pár triků, se kterými to jde lépe. Mým favoritem je odstín 01 Bloody Mary, který vůbec není krvavě červený, jak název napovídá, ale fialový. Ukázku najdete tady.

Jako další přichází na řadu gelová tvářenka, která z Essence stojanů mizela jako první. Měla jsem pochybnosti, ale po nanesení vypadá úchvatně. Další must have! Obrázek tady a tady - u Mii je přehnaně silně nanesená, ve skutečnosti s ní můžete docílit velmi přirozeného vzhledu.

Poslední věcí je objemový prášek na řasy, který si ze zvědavostati musí pořídit snad každý...=) Po prvním vyzkoušení musím uznat, že funguje.

Dále je v nabídce paletka očních stínů (za zmínku by asi stál jen olivovo-zlatý stín, což je na paletku málo), třpytivý pudr a parfém, který není až tak špatný, jak se všude píše a i výdrž má docela dobrou. Vůně je těžší, sladká a připomíná Britney Spears Fantasy.



Další limitkou je Alverde Mademoiselle v kartonovém balení, které je roztomilé, ale klidně bych ho oželela a místo toho dala nějaké klasické, neekologicky plastové=)

V některých DM už je od soboty, oficiálně se má začít prodávat od středy.

Já mám momentálně rtěnkovou mánii, takže jsem koupila 2 rtěnky, odstíny 10 Nude a 20 Bordeaux. Rtěnky jsou úžasné, hlavně Nude, bez třpytek, ale ne klasicky matná, má takovou příjemnou krémovo-gelovou konzistenci. Bordeaux je věrná svému jménu a na podzim se hodí. Cena 79Kč. Ukázka na rtech tady.

Dále tvářenka 20 Rose, která je opravdu nádherná, velmi jemná, se třpytem, ne přehnaně pigmentovaná, takže se s ní jednoduše pracuje. Cena něco málo nad 100Kč, což není úplně málo, ale neodolala jsem, protože barva je povedená.

Ukázky celé kolekce najdete tady.

Stíny byly také pěkné a stojí za zvážení, tuhý parfém není vůbec cítit, linky jsou nic moc, stejně tak jako pudry.

Podrobnější recenze budou následovat.


Máte něco z těchto kolekcí? A jak jste spokojené?

6 komentářů:

  1. Od Essence vampíří lásky mám tu barvu na rty v červené a pudr:) a na to Alverde se musím v dm podívat! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty laky jsou naprosto dokonalé, lip stainy plánuji přikoupit... :)

    OdpovědětVymazat
  3. achjoo já chci tu barvu na rty :(((( u nás tuhle kolekci v rosmannu nemají ... nechápu to! nebo že by se tak rychle vyprodala???!!! ani památka po ní :(((

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju Alverde, na tu kolekci se těším!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se zase Alverde kartonvé balení moc líbí, už mě nalákal blog Trb:)Ale nemám nikde blízko Dm, takže budu doufat, že než se tam teď někdy dostanu, tak tam ještě něco zbyde...
    A gelovku musím mít, ale zatím jsem jí u nás neviděla:(

    OdpovědětVymazat
  6. @jay: a jak jsi spokojena?

    @kyky: naprosto souhlasim, laky jsou jedinecne=)

    @angel: neboj, pokud po ni nei ani pamatky, tak ji jeste vystavi=) pak poreferuj, jak jsi poridila...

    @lady: ja taky, hlavne rtenky!

    @noogeta: ja to mam tak napul, na jednu stranu se mi libi, ale na druhou je to takove zvlastni, hlavne u tech rtenek. Ale musim rict, ze s tim nemam zadny problem, karton drzi=) a urcite neco poridis, veci zatim na odbyt moc nejdou (teda krome tvarenek) A tu gelovou od Essence doporucuji, s kazdym pouzitim jsem vic a vic nadsena, vypada krasne.

    OdpovědětVymazat