pátek 8. dubna 2011

Novinky Essence - přehled a recenze


Já si nemůžu pomoct, ale značku Essence mám opravdu ráda. Tím spíš jsem se těšila na kupu nových výrobků, které se dostaly i k nám. Po tom co jsme si koupila spoustu věcí během jejich slev (nejdřív vše za 29.90 a potom dokonce za 4.90Kč - Rossmann Křižíkova=) jsem se s novinkami musela krotit a s výsledkem jsem spokojená. Koupila jsem jen to, co se hodí a opravdu používám denně.



Největší radost jsem měla ze štětečků a dalších kosmetických doplňků. Essence štětec na tvářenku je nepřekonatelný, takže jsem i do nové řady vkládala velké naděje. No, zase jsem nebyla zklamaná. Právě naopak. Koupila jsem Smokey Eye Brush a Gel Eyeliner Brush. Kromě úžasného barevného provedení jsou také velmi praktické. Oční linky se nanášejí jedna báseň, stejně jako oční stíny.


Ohromnou radost jsem měla i z Eyebrow Tweezer. Krásné barevné provedení, tenké hroty, precizně vytrhává a za 49 Kč může bezproblémů konkurovat Tweezermanu.


Hodně zvědavá jsem byla na gelové linky, které vyrábějí ve 4 barvách - černá, hnědá, zelená a fialová. Já jsem zvolila hnědou (02 London Baby), protože černé gelové linky mi na běžné nošení vždy přišly moc výrazné. Linky jsou spíš krémové, hnědé provedení má v sobě decentní odlesky, takže působí hezky 3D=) Největším plusem je jejich výdrž. Po zaschnutí (rozuměj ihned) se nehnou ani o milimetr, naprosto voděodolné, neztrácejí během dne na intenzitě a Bioderma micelárka má dokonce problém je odlíčit. Takže palec nahoru=)


A aby těch linek nebylo málo, představím vám Glam Liner Liquid Eyeliner, odstín 03 Stage Diva. Dlouho jsem uvažovala, jestli je vůbec potřebuju a po vyzkoušení na hřbetě ruky mě neuchvátily, takže jsem si oddechla a na nějaký čas na ně zapomněla. Ale pak mi to nedalo a šla jsme do nich. A dobře jsem udělala. Ač nejsou výrazné samy o sobě, když se nanesou na běžné linky v jakékoliv barvě, začínají se dít kouzla. Alespoň já jsme to tak vnímala. Nejde o klasické třpytky, které by byly vidět na kilometry, spíše dodají oku jiskru. Aplikátor je tenoučký a velmi precizní, takže je s čistým svědomým můžu označit jako user-friendly=)




Ač další lak v bláznivé, neprofesionální barvě už vážně nepotřebuji, tento jsem si nemohla odpustit. Jde o odstín 43 Where is the Party? a velmi podobné odstíny jsem zaznamenala i u Urban Decay a Hard Candy. Zdá se mi to, nebo nové Essence laky mají vylepšený štěteček?! Je širší a lépe se s ním pracuje. A zbytek už na fotkách.=)



Stay With Me Longlasting Lipgloss je v odstínu 02 My Favourite Milkshake. Podle mě voní úchvatně, VELMI sladce, bonbonově, vanilkově, prostě si říkám mňam, kdykoliv ho používám. A stejně sladce i chutná. Konzistence je hustší, vydrží déle než normální lesky, ale jako dlouhotrvající bych ho neoznačovala. Co je na něm nejlepší (samozřejmě po vůni) je aplikátor, který má nový tvar. Prostředek zachycuje lesk a zaobleným konečkem se dají krásně vykreslit kontury rtů. Odstín je verzatilní a slušivý. Patří mezi nejsvětlejší v nabídce a krásně se páruje s konturkou nebo růžovou rtěnkou.


A nakonec ještě jedna rtěnka. Essence rtěnky mám moc ráda - krásně voní (zase ta vůne?!=), jsou sametové, spíše tónují, ale dají se i navrstvit, docela dlouho na rtech vydrží, mají pěkné odstíny a jsou levné. Doufám, že jsme na nic nezapomněla. Tento odstín je typická letní korálová (s převahou růžové) barvička, 55 Coralize Me. Kvalita rtěnky zůstává stejná jako u těch starších, odstín je ale typicky letní, takže čekám na nějaké opálení, protože na mé bledé pleti je barva až nepatřičně zářivá (i když ve skutečnosti není)

A teď se těším na vaše postřehy/zkušenosti s novinkami Essence. Doufám, že v tom nebudu sama=)

22 komentářů:

  1. Jůůů, ta pinzeta!! Jak jsem ji jen mohla přehlédnout? Tu si musím koupit! Jinak jsme se docela shodly ve výběru odstínů, lesk mám stejný, tekuté linky taky, lak taky (plus ještě asi 4 další...). Zatím jsem se vším vyzkoušeným velmi spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. diky za dalsi super rady co koupit!

    Mam Tvuj blog fakt moc rada a vzdy na Tebe dam ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já chci taky nakupovat Essence, jenže jsem nemocná, tak se tam hned tak nedostanu :( Jediné, co jsem stačila ulovit, je ten lak na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  4. já si donesla domů jen linky z whoom boom kolekce a nějakou konturovací tužku...

    a ta rtěnka vypadá nádherně.

    OdpovědětVymazat
  5. Mrkala jsem na to v obchodě ale neměla jsem odvahu něco s sebou odnést domů. Teď už vím co. Díky :-)

    OdpovědětVymazat
  6. mozna vyzkousim ten lesk;)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. určitě vyzkouším gelové linky, měla jsem jedny ze starší kolekce a ty se během dne rozmazávaly takže se těším na nové!

    OdpovědětVymazat
  8. Gelové linky jsem pořídila stejné. Takže už se nemůžu dočkat, až je vyzkouším, když je tak chválíš. A stejně jako viennettka se divím, že jsem si nevšimla pinzety. No, v pondělí jsem se stejně chystala na druhé kolo, tak to prošmejdím ještě důkladněji.

    OdpovědětVymazat
  9. wow, great blog!
    i will be here often!
    so come to me too. :)

    BIG KISS,

    anna.

    OdpovědětVymazat
  10. @viennetka: to bude asi tím, že pinzety byly hned vyprodané=) a doufám, že brzy budou nějaké recenze laků!

    @Tesa: Moc děkuji za pochvalu, ani nevíš, jak jsi mě potěšila!

    @Mína: neboj, Essence nikam neuteče, naštěstí nejde o limitku=)

    @trb: já jsem na ty linky koukala, ale ty barvy mi moc nesedly=( a rtěnku doporučuji, už mám doma 4=)

    @esencee: kvalita za rozumnou cenu - určitě budeš spokojená!

    @Siena: lesk je super, opravdu doporučuji.

    @anonym: gelové linky jsou pro mě největším objevem, drží jako přibité!

    @yarisse: doufám, že ti budou vyhovovat stejně jako mně=) a o druhém kole mi povídej=))

    OdpovědětVymazat
  11. ja som si vcera kupila ten isty lak, akurat ja s nim spokojna nejak nie som, je na mna husty a nie a nie mi uschnut.
    linky su ale super :)
    chcela by som sa opytat, ci nemate niekto skusenost s Essence ohladom nad a pod-laku, popripade nejaky ten olejcek a tieto veci.
    uz som totiz vyskusala mnoho znaciek a nie a nie najst tie spravne. dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta pinzeta je v regále prostě přehlédnutelná. Trvalo mi deset minut, než jsem ji našla, ale mám ji! Dneska ji otestuji, i když bych byla mnohem radši, kdyby mi obočí upravil někdo za mě.
    Jinak jsem dlouho postávala nad těmi gelovými očními linkami. Hledám něco, co se bude snadno nanášet a pak zůstane na místě. Jsem rozhodnutá jít do hnědých. Jediné, z čeho mám strach, je to, že budu muset pokaždé vymýt šteteček. Jsem hrozně líná umývat štětce normální, jak by asi dopadl ten na linky?
    Zaujaly mě tam také dvě řasenky - jedna v bláznivém obalu v tmavě hnědém odstínu (hnědé řasenky miluji a nechápu, že jich je tak málo!) a pak klasická černá v obalu růžovém s hustým štetečkem. Po výplatě naklušu!
    Jinak děkuji za recenze, já na tebe taky vždycky dám!

    OdpovědětVymazat
  13. Konečně máme Essence v Tetě, tak některé z těch výrobků zkusím. Jsou to zrovna věci, na které jsem náročná (linky, rtěnky, štětce, pinzeta), tak doufám, že některé z nich se mně budou líbit stejně jako tobě.

    OdpovědětVymazat
  14. Urcite musim jit na ty laky a na rtenky! Dik za skvelou recenzi:)

    Dress&heels.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. já jsem si pořídila ten lesk, a musím říct že mě velice mile překvapil, protože opravdu dlooouho vydrží :)
    http://minimalist-lady.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. @martina: osobní zkušenost nemám, ale slyšela jsem hodně chvály na jejich kapky pro rychlejší schnutí laku..

    @ef: díky, vždy mě tak potěšíš=) já jsem taky líná pravidelně čistit štětce, takže s tím na linky to dopadá tak, že po aplikaci ho pečlivě vyčistím do papírového kapesníčku a druhý den je zase připraven k použití=) a určitě vyzkouším tu hnědou řasenku! Jsi s ní spokojená?

    @marion: tak pak dej vědět, některé výrobky jsou opravdu skvělé!

    @martina: jsem ráda, že se líbila=)

    @minimalistlady: mě zase dostal tím jak krásně voní=)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak,už sem z toho ale docela smutná.Prosím,řekneš mi alespon ty,kdy ty výprodeje předběžně bývaj? A jestli jsou na tvláštních pultech? Já je tam nikdy nevidím..:((

    OdpovědětVymazat
  18. Tu rtěnku mám taky, psala jsem o ní tady http://florkajana.blogspot.com/2012/03/prispevek-v-ruzove.html . A jak jsem psala, prostě jí nadržuju :))

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám značku essence taky hrozně moc ráda, ale jelikož je u nás ve městě jen DM ( ne jenom, ale prostě Rossmann tady není no :D ) tak se zítra chystám do Rossmanna, snad tam objevím něco nového a něco supr nakoupím :D Se už nemůžu dočkat :P

    OdpovědětVymazat
  20. Genuinely no matter if someone doesn't be aware of afterward its up to other viewers that they will assist, so here it happens.
    Review my web site :: coupons for kohls online

    OdpovědětVymazat
  21. Díky za rady jsi má Guru Zuzana

    OdpovědětVymazat