pondělí 14. března 2011

Dermacol Make-up cover


Dermacol tento make-up popisuje jako legendární, extrémně krycí make-up, jedinečná krémová konzistence s 50% obsahem pigmentů zakryje barevné nedostatky pleti, vyrovná je a dodá pleti sametově matný vzhled. Navíc obsahuje SPF 30, takže chrání před UV zářením.

A já nemůžu než souhlasit. Je opravdu extrémně krycí, stačí velmi malé množství a máte vystaráno. Zakryje jak menší nedokonalosti, tak velkoplošné nedostatky. Já ho používám hlavně jako korektor. Velmi se mi osvědčil na zakrtí kruhů pod očima. Konzistence je velmi hutná, což obvykle u očních korektorů není žádná výhra, ale kupodivu funguje perfektně. Zakryje a projasní oční okolí, chrání před UV zářením a do konce dne se nikam nehne. Jedinou nevýhodou je obrovské balení, které při běžné spotřebě nejde v rozumné době spotřebovat, ale ani cena není nijak závratná (+-129 Kč)

V drogériích jsem zatím viděla pouze 3 odstíny - 213, 215 a 220. Na stránkách Dermacolu jich v nabídce mají celých 12?! Což je sice hezké, ale objednávat bez testerů je o štěstí. Já mám odstín 213, který je na mě trošku tmavý, ale ideální při použití pod oči, je to přesně ten odstín, který vypadá přirozeně. Nikdy jsem nechápala, proč doporučují mít oční korektor o několik odstínů světlejší - efekt pandích očí=) Já naopak preferuji pod oči apoň o jeden odstín tmavší, jen tak korektor plní účel a vypadá přirozeně...

Musím říct, že jsem s tímto výrobkem velmi spokojená a rozhodně doporučuji. Perfektní krytí, víceúčelové použití, dobrá kvalita, velký výběr odstínů a to vše za bezkonkurenční cenu!



Máte s tímto výrobkem zkušenosti? Popřípadě jak ho používáte?

19 komentářů:

  1. já ho mám už docela dlouho, používám ho hlavně jako korektor, přesně jak to popisuješ ty. Když jdu třeba na ples nebo na nějakou podobnou večerní akci, tak ho smíchám s trochou krému a nanesu ho "celoplošně". Jsem s ním strašně spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem na něj koukala a přemýšlela, cena super, měla jsem strach že budu vypadat jak čerstvě omítnutej barák :D

    No ale asi ho zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  3. jo já na něj koukala! a má ho kámoška a prej je dobrej...:)

    u mě na bloggu probíhá giveaway tak třeba budeš mít štěstí :)

    http://yesterdaywasafairytale.blogspot.com/

    xxEvaaa

    OdpovědětVymazat
  4. Ja se ho docela bojim se svou blaznivou pleti, aby nevysusoval(mam smisenou-mastnou, ale delaji se mi supinky, ale i akne a komedony, do toho hodne hluboke mimicke vrasky, proste hydratuji jako o zivot)
    ale jako korektor asi muze byt fajn, aci si rikam ze by se mel pouzivat korektor primo na oci ne?
    ve vetsine clanku o makeupu jsem cetla ze make up do ocniho okoli nepatri...jsem zmatena

    na druhou stranu Dermacol slysim same chvaly, ja mela obycejny pudr s krajkouvym vyliskem za 89kc, a je to jeden z nejlepsich pudru co jsem kdy mela...
    z drogerkovych top

    take pry rasenka obsession je super

    OdpovědětVymazat
  5. Ja jej pouzivam jiz nekolik let a nemohu si ho vynachvalit.Hlavne v lete trapi moji plet pigmentove skvrny a dalsi barevne nedokonalosti, tento kouzelnik vse zakryje. Diky za nej!

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho používám, když jdu plavat, na kruhy pod očima jako korektor :) drží skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  7. :) hmm, chci ho v nejbližší době vyzkoušet, takže díky za rady a recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já tento make-up mám už asi 2 a půl roku. Hned po prvním použití jsem ale zjistila, že na celý obličej ho dát nemůžu, protože to vypadalo velice nepřirozeně. Navíc jsem si nešikovně vybrala hodně světlý odstín, takže ho používám taky jen jako korektor a super. Jsem s ním velice spokojená a až bude víc peněz na útratu, pořídím si tmavší odstín,abych ho mohla používat i v létě. Za sebe teda můžu říct, že když se povede vybrat padnoucí odstín, tak to bohatě stačí jako korektor, pak jen přepudrovat a výsledek je skvělý :)) To pak ani nepotřebuju make-up na celý obličej :) A navíc to balení vydrží neskutečně dlouho.
    Magda

    OdpovědětVymazat
  9. Jedno děvče ve třídě ho používá, a ony se už světlejší údajně nevyrábí nebo neprodávají.

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som o nom este nepocula, ale popravde odstrasuje ma uz len to ze je az tak kryci, a este ked niekto napisal, ze je ako korektor:)) Asi by som sa bala aby som nebola ako maska, ale myslim si, ze na nejake prilezistosti moze byt fajn::)

    OdpovědětVymazat
  11. Díky za recenzi. Jestli opravdu kryje kruhy pod očima tak si ho musím pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Chtěla bych ho zkusit, ale nemůžu ho sehnat. Kde ho kupujete? Kromě Tety mám všechny drogerie z ruky, tak bych chtěla jít najisto.

    OdpovědětVymazat
  13. já jsem si tento make up koupila tak před půl rokem, bohužel jsem se moc netrefila do odstínu, a mám tmavší, než bych potřebovala. Světlejší se bohužel nedá nikde sehnat, ale i tak ho používám aspoň jako korektor. Hlavně se s ním musí opatrně, jinak vytvoří pořádnou masku

    OdpovědětVymazat
  14. @pažitka: díky za tip, zkusila jsem smíchat s denním krémem a lepší tónovací krém jsme v životě nezkoušela=)

    @dashulka: podle toho jaký odstín vybereš, mají velký výběr. A pokud dávat na celý obličej, tak nejlépe smíchaný s krémem, pak vypadá moc přirozeně a přesto hezky kryje.

    @tesa: právě že nevysušuje, je jen extrémně pigmentovaný. A pokud použiješ s krémem, tak se není čeho bát. A používám ho jako korektor pod oči, právě kvůli tomu, že hezky kryje a nevysušuje.

    @roslia, markett: moje slova=)

    @bezega: rádo se stalo=) pak udělej recenzi!

    @anonym: přesně tak, opravdu stači použit jako korektor a přepudrovat, ale hlavní je najít správný odstín.

    @siena: určitě vyzkoušej=)

    @hanka: vyrábí, ale prodávají je jenom v Dermacol eshopu. V normálních drogériích mají standardně jen 3 odstíny=(

    @bianca: já ho kupovala hlavně s tím, že mi poslouží jako korektor, určitě ne na celý obličej=) A jako korektor je opravdu nepřekonatelný!

    @dasdusha: tak na to se můžeš spolehnout, zakryje vše=)

    @marion: podle mě se prodává v DM a Schleckerovi.

    @minimalistlady: já mám taky trochu tmavší=( a světlejší se dají objednat v Dermacol eshopu nebo v Praze na Příkopech, kde má Dermacol svoji prodejnu.

    OdpovědětVymazat
  15. Prosím, v jaké drogérce se dá sehnat? Nikde jsem ho ještě neviděla... :'( Děkuju

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem o něm četla jenom samou chválu, dlouho a obtížně jsem ho hledala ve vhodném odstínu a za to úsilí mi nestál. Zklamal mě. Po nanesení vypadá dobře, opravdu dobře kryje, ale během dne vytváří mapy,někde zmizí úplně, někde tak podivně zflekatí a neskutečně se leskne. Asi to bude tím, že mám hodně mastnou pleť, ale na mě vypadal po třech čtyřech hodinách opravdu odporně.

    OdpovědětVymazat
  17. Tenhle makeup jsem milovala bohužel už ho nemůžu sehnat. Dnes když si koupím makeup tak mi nepřijde tak moc kvalitní jako před tím. Holky náhodou nějakou zkušenost s permanentní makeup jde mi o osobní zkušenost. Děkuji.

    OdpovědětVymazat