sobota 28. srpna 2010

Yet another DM Haul


Po delší odmlce jsem zase zpátky a hned začnu malým DM nákupem. Dostala jsem kupón na 25% slevu, takže jsem se zase jednou vyřádila=)

Neutrogena Visibly Clear krémík se za dobu co ho používám stal mým nejlepším kamarádem v boji proti místy přesušené (šupinaté) pokožce a potenciálním nedokonalostem nedává šanci. Aspoň se o to ze všech sil snaží=) Už mi pomalu docházel a navíc byl v akci, takže jsem přikoupila nové balení.

Nemůžu o sobě říct, že bych byla "Balea maniak", ale na některé jejich výrobky nedám dopustit. Jedním z nich je i Balea Meersalz & Öl Peeling proti celulitidě s mořskou solí a olejem. Celulitida vám díky němu nikam neuteče, ale co tento peeling umí výborně je změkčit a zároveň vyživit pokožku. Po použití nebudete věřit vlastním prstům=) Cena není nijak závratná a výsledek stojí za to, takže jednoznačně doporučuji vyzkoušet.

Největším objevem pro mě byl korektor Bourjois Healthy Mix v odstínu 02. Na zakrytí nedokonalostí používám Benefit Bo-ing, odstín 01. Ten je sice nepřekonatelný v maskování čehokoli červeného, na tmavé kruhy ale není ideální. Je příliš světlý, nemá žluté podtóny na překrytí tmavých kruhů a je moc tuhý/krycí, takže pod oči naprosto nevhodný. Doteď jsem používala tělový korektor z Essence tria, o kterém jsem nedávno psala, ale když jsem natrefila na novinku od Bourjois nedalo mi to a už byl v košíku. Tomuto rozhodnutí pomohla i zmíněná 25% sleva=) Korektor má tekutější konzistenci, odstín 02 je pro mě ideální. Lze nanášet prsty i štětečkem, kryje v tenké vrstvě, ale přesto je výsledný efekt přirozený, žádná maska.

Posledním úlovkem je roztomilý štěteček, Blush Brush od Essence. Dostal nový kabátek a musím říct, že růžovo-bílá kombinace mu náramně sluší. Kvalita je trošku umělejší a ne tak jemná jako u toho minulého, ale na příležitostné použití stačí a navíc bude lahodit oku=)

A co vaše úlovky? Jaké jsou vaše oblíbené Balea produkty?


5 komentářů:

  1. Healthy mix jsem mela make-up a byl perfektni, spolu s Astor mattitude mi vyhovuje nejvic.
    Ja jsem taky za posledni dobu balea nadsenec, jejich hydratacni krem je mnohem lepsi nez jine od drazsi konkurence, maska z jilu je taky perfektni (takove s tech saccich), pak mam balea holici gel kokos-prijde mi lepsi nez gillete vanilka co jsem doted pouzivala,
    Zatim vse co jsem od balea zkousela mi vyhovovalo...jsem nadsena a budu dal pokracovat v nakupu jejich vyrobku.
    Jedine co mi nesedelo jsou jeich holici strojky, na gillete venus nedam dopustit (skoda te ceny)

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně je tak dobrý ta neutrogena? Rozumím tomu dobře, že je vhodný na pleť se sklony s akné, ale zároveň s vysušujícími se/šupinatými místy...?
    Za kolik je? Já nikdy žádný takový drugstore krém neměla, mám z nich trošku strach :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od Baley ráda sůl do lázně na pedikůru. Je to docela levná záležitost. Vždycky dám trošku do vody společně s pár kapkami teatree olejíčku a mám z toho dobrý pocit :-)
    Ale kokosovej krém byl nic moc, žádná extra hydratace se nekonala :-X..

    OdpovědětVymazat
  4. @dresslover: jílové masky mám ráda, takže určitě vyzkouším no a gilette strojky jsou bez diskuze nejlepší=)

    @dashulka: přesně tak, hlavně mi pomáhá eliminovat šupinatá místa. Je ale pravda, že ho používám pouze na noc, na den mám Imperialis od Lush. Používám spolu s Neutrogena scrubem nebo momentálně s 2in1 wash a s výsledkem jsem moc spokojená, žádné šupinky, které vypadaly příšerně pod pudrem nebo makeupem. Teď stojí v akci 139Kč a vydrží tak 2.5 měsíce používání.

    Já jsem teda byla vždy zastáncem drahých krémů, ale v USA všichni používají ty drugstorový a pějí na ně chválu, tak jsem opatrně začala zkoušet a s Neutrogenou jsem měla jen ty nejlepší zkušenosti. Takže z toho, co nabízejí tuzemské drogerky, si taky troufnu jenom na tu Neutrogenu. Může se stát, že nepomůže, ale stoprocentně neuškodí=)

    @markett: já mám zase máslo na nohy (grep a máta) a jsem moc spokojená. Na tu sůl jsem se taky dívala, tak asi pořídím. Teď mám nějaké pedikérní období=) Kokosový krém jsem si koupila, ale ten třpytivý, tak vyzkouším a uvidím. Stejně nic nehydratuje tak dobře jako dětský olejíček nanesený namokro=))

    OdpovědětVymazat
  5. zboznujem balea sprchove gely, maju uzasne vone, uzasne su tiez ich cokoladove a pomarancove masla, a minuly tyzden som nasla super pletovu vodu, je taka zelena, krasne vonia, a krasne plet vycisti.
    nemam problem s Baleou, co sa tyka tvare,ale na vlasy to neriskujem, kedze na to som strasne citliva :) vejs

    OdpovědětVymazat