pátek 6. srpna 2010

Be Juicy!



Během květnového pobytu v Las Vegas jsem mimo jiné navštívila outlet Juicy Couture a neodešla jsem s prázdnou. Kromě ikonické teplákovky a froté oblečku na pláž jsem si odnesla i něco krásného okrasného.

Když jsem uviděla tuhle zlatou nádheru, nenechala bych ji v obchodě, ani kdyby v ní nic nebylo=) Ale naštěstí v ní něco bylo a to něco je krásný přívěšek s prstýnkem. Prsten je zlatý (ne karáty ale barvou), uprostřed má křišťálek a kolem dokola zelený nápis.

Mně bylo líto nosit tento skvost jenom jako přívěšek, takže jsem pomocí těžké techniky vysvobodila prstýnek z okovů a nosím ho tradičně na prsteníčku.



Dalším úlovkem byla sada gumiček do vlasů v tradičních juicy barvách se super roztomilými přívěšky. Zatím je ještě nenosím, je mi tak trochu škoda je používat, ale brzo začnu. Jsou až moc hezké, aby seděly doma=)


6 komentářů:

  1. I když zlato není moje parketa, tak se mi to moc líbí... Gumičky bych se asi bála nosit ve vlasech, kvůli těm přívěskům... Původně jsem si myslela, že jsou to náramky, takže pokud moc neškrtí zkusila bych to tak :)

    OdpovědětVymazat
  2. @barb: vidíš, to mě ani nenapadlo=) určitě to zkusím!

    @dresslover: díky=)

    OdpovědětVymazat
  3. ... ohhh JC se mi hrozně moc líbí. Tu teplákovku tiše závidím :)))
    PS. Gumiček by mi bylo taky líto nosit :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ty gumičky jsou prostě roztomile kouzelný...závidím ;)!

    OdpovědětVymazat
  5. @angel: teplákovky jsou super, nedám na ně dopustit=) a gumičky nenosím a jenom se jimi čas od času kochám=)))

    @markett: díky=) když jsem je v tom obchodě viděla, otázka funkčnosti šla stranou a zvítězil cit pro detail a roztomilost=)

    OdpovědětVymazat