čtvrtek 19. ledna 2012

A vítězem se stává...

Děkuji všem za hojnou účast a skvělé pozitivní komentáře. S radostí jsem si přečetla o vašich kosmetických oblíbencích a několik z nich zařadila na seznam výrobků k vyzkoušení. 

Nejvíc byly chváleny a doporučovány gelové linky Essence, micelární Bioderma, MNY řasenka One by One a produkty Ryor. 

A teď už výsledky!

1) Balíček č. 1 vyhrává Ef




EfJan 6, 2012 02:22 PM
Vždycky se mi osvědčilo, když jsem dala na tvé tipy. Takže největší radost mám asi z řasenky OneByOne, protože je to po dlouhé době ta nejlepší z nejlepších. Výrobek, který však používám nejčastěji, jsou gelové linky od Essence. Při tvé vánoční rekapitulaci jsem zajásala nad speciální cenou pro Alverde tvářenku Peche - objevila jsem ji náhodou a je krásná, zejména ta barvička.
Lush znám velmi dobře, mám ho ráda víc než cokoli jiného. I tak bych volila č. 1, i když se na mě štěstí asi neusměje :-)


2) Balíček č. 2 vyhrává Markvitka




MarkvitkaJan 11, 2012 05:47 AM
Sledovala jsem tě už dýl, mám tvou stránku v oblíbených, teď jsem se tedy přidala jako klasický follower :)
Nejvíc se mi osvědčil balzám na rty od L´occitane, největší radost mám ze rtěnky YSL (více o ní na mém blogu http://markvitkysvet.blogspot.com/ ) a nejčastěji určitě používám make up L´oreal True Match :)
Chtěla bych asi víc dárek č. 2, moc se mi líbí ty barvy v paletce :)


3) Tvářenku Milani vyhrává Naďka




NaďkaJan 11, 2012 12:22 AM
dúfam že sa ešte stihnem prihlásiť na giveaway :-) vaic sa mi páči druhý balíček ale úplne najviac ten tretí darček :-) tak som o tejto giveaway napísala aj na svojom pidi blogu :-)

p.s. vlemi podarený blog, rada sem chodím pre inširácie

http://nadkinsvet.blogspot.com/2012/01/giveaway-na-zlatosfera.html

a moj mail n.holeckova@gmail.com
a odpoved na otázku ktorý produkt je moj naj? no ani nemusím dlho rozmýšlať. mám rada upravené nechty ale pri malom synovi nemám čas hodinu sedieť len tak. dokonca aj ked spí musím byť v pohotovosti pretože nikdy neviem kedy sa zobudí, a ked som v obchode raz kúpila urýchlovač schnutia laku na nechty, Golden Rose za 3eura bola som v siedmom nebi. funguje skvele a za pár minutiek je lak suchý, a všetky laky mi vydržia aj dlhšie bez olúpania (5dní)


Výherkyním gratuluji a prosím, aby mě kontaktovaly na zlatosfera@gmail.com a zaslaly doručovací adresu, aby balíčky mohly co nejdříve vyrazit.

Všem ostatním slibuji, že už brzy budou mít opět šanci!

pátek 6. ledna 2012

Giveaway aneb čas dárků II

Číslo pravidelných čtenářů se přehouplo přes 200 a a jako poděkování mám pro vás připraveny malé pozornosti=)

Pravidla jsou jednoduchá:

1) Veřejně blog sledovat (prosím žádné anonymní komentáře)
2) Přidat komentář, ve kterém mi napíšete, jaký kosmetický výrobek se vám v poslední době nejvíc osvědčil, z jakého máte největší radost nebo jaký nejčastěji používáte a dále vyberte dárek, o který máte zájem, v případě, že vyhrajete (1 nebo 2)
3) A nakonec e-mail, pro rychlejší komunikaci v případě výhry. 
4) Kdo bude mít zájem zmínit tuto giveaway na svém blogu, bude mít navíc možnost vyhrát tvářenku Milani. Do komentáře tedy prosím uveďte link, kde je zmínka uveřejněna=)

Giveaway končí přesně za týden, v pátek 13/1/2012 v 23:59 a vítěze vyberu klasicky přes random.org 


1) Lush Snow Fairy, mýdlo Andělský třpyt, balzám na rty Softlips Wildberry



2) Lush mýdlo Polární záře, paletka očních stínů Wet`n`Wild Comfort Zone, Bath and Body Works voňavá dezinfekce na ruce


3) Milani Baked Blush 08 Coralina (extra dárek, který máte možnost vyhrát, pokud zmíníte giveaway na svém blogu)


Balea Young sprchové gely


Pokud si chcete oddechnout od všech těch svěže, standardně, sofistikovaně vonících sprchových gelů a chcete si dopřát ultrasladkou holčičkovskou vůni, tak vám doporučím vyzkoušet 2 limitované edice z dílny Balea Young, konkrétně Zucker Schnute a Traum Geschopf

Zucker Schnute voní supersladce, je tam cítit citronová kůra a nejvíc mi to připomíná dezerty z našlehaných bílků, přesně takové, jako jsou namalované na samotném sprcháči. Jinak jde o zcela obyčejný sprchový gel, nemá žádné speciální vlastnosti, které by bylo možné vyzdvihnout. Cena 29Kč.

Ze stejné řady se prodává i tělové mléko, které voní úplně stejně, balení je opravdu velké - 400ml, konzistence tekutá, po koupeli se trošku hůře vstřebává a vůně taky nevydrží zas tak dlouho, ale za 49Kč je to dobrý doplněk k sprchovému gelu.



Traum Geschopf voní méně cukrově, už jsou tam patrnější ovocné tóny. Nejvíc jsou tam cítit broskve a pak mi to okrajově připomíná vůni mandlí a růže. Cena stejná, výkon stejný=)

Máte zkušenost? Jaké jsou vaše nejoblíbenější Balea vůně?


čtvrtek 5. ledna 2012

Her Nirvana = Benefit HERVANA


Když říkají, že Benefit Box O`Powders jsou návyková záležitost, mají pravdu. Poprvé jsem se s tímto výrobkem setkala v USA před několika lety bez jakékoli hlubší znalosti značky Benefit. Viděla jsem roztomilou krabičku, zajímavý název a slušivou barvu. Ano, mluvím o tvářence Coralista. Postupně jsem dokoupila Thrrrob (your natural flush), Hoola (your ideal bronzer), Sugarbomb (your sugar rush flush). 

Nyní přišla zákonitě na řadu Hervana.  


Od svých předchůdkyň se liší tvarem štětečku, jinou krabičkou, zrcátkem a menší gramáží. Původní tvářenky měly neuvěřitelných 13g, ty novější už mají 8g, ale stejně se budete muset hodně snažit, aby začalo prosvítat dno.




Hervana je popisována jako `good karma face powder`, tedy nirvána pro vaše líčka. Je složena ze 4 odstínů, shell, peach, rose a berry. Výsledkem má být `orchid blossom flush`. 



Temptalia ve své recenzi píše, že se jedná o teplou růžovou barvu s broskvovými podtóny. Na mě spíš působí jako studenější růžová s kapkou fialové. Je málo pigmentovaná, ale z mých předešlých recenzí víte, že já tuto vlastnost u tvářenek spíše oceňuji než zatracuji. Podle mého názoru jde o univerzálně slušivý odstín, který je ale jiný než všechny běžně dostupné. Nazvala bych to neobvyklou, neotřelou  barvou ve velmi nositelné podobě. Bude slušet jak blondýnkám, tak tmavovláskám. Já jsem něco mezi (oříšková) a není to úplně ono, ale stejně jsem spokojená. 



Jedinou výhradou, která se po pár použitích dostavila je, že tvářenka dělá trošku fleky. Tím myslím, že se nenanáší rovnoměrně. I při testování na ruce to bylo vidět, musela jsem dát velmi silnou vrstvu. Zatím je ale ve fázi testování, takže bych nechtěla předbíhat a kritizovat předčasně.

Nakonec vás asi potěší vůně, která je dost intenzivní (při nanášení je cítit), ale je velmi příjemná. 



Benefit výrobky si mě získaly tím, že si nehrají na `profesionální` a seriózní značky, u kterých máte někdy problém najít slušivé a jednosuše použitelné odstíny na každodenní použití. Všechny jejich tvářenky reflektují aktuální trendy, ale jsou přizpůsobeny každodenním nárokům. A věřte, že je to jeden z mála výrobků, kde mi nevadí za papírovou krabičku zaplatit 960 Kč, protože vím, že tvářenku budu každý den s radostí používat. 

A protože Benefit má vždy skvělou a vtipnou prezentaci výrobků, přidávám oficiální video=)


středa 4. ledna 2012

50% slevy v Lush

Dobrá zpráva pro zaryté či příležitostné milovnice kosmetiky Lush - v internetovém i kamenném obchodě mají 50% slevu na řadu výrobků. Např. Créme Anglaise koupíte za `pouhých` 600 Kč?! Můžete mi někdo prosím vysvětlit, co je na tomto tělovém krému tak skvělého, že jeho původní cena byla 1200Kč? Tak ale byly tam i výhodnější nabídky, viz můj nákup.



1) Snow Fairy


O tomto sprchovém gelu jsem toho slyšela spoustu, ale doteď jsem ho úspěšně bojkotovala. No ale nikdy neříkej nikdy a s pomocí poloviční slevy jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Cena v rozmezí od 90 (100ml) do 230 Kč (500ml). A nebojte, všechny nejsou pro mojí potřebu=)

2) Mýdla Polární záře a Andělský třpyt


Bez mučení přiznávám, že já na Lush mýdla moc nejsem, měla jsem Honey I Washed The Kids With, vůně nádherná, ale samotné používání moc pohodlné není. Ale zase jsem se nechala přesvědčit a na zkoušku koupila tyto 2 varianty. Když už nic jiného, tak si je dám do šuplíku s oblečením a budu každý den hodinu inhalovat...protože voňavé jsou opravdu pěkně. Cena +-60Kč/100g


Andělský třpyt má vonět po mandarince a Polární záře je blíže nespecifikovaná vůně, ale obě mýdla voní velmi sladce, velmi intenzivně a velmi dobře. Totˇmůj vyčerpávající aroma-popis.

3) Brusinková štola


Jedná se o čistící roládu na obličej s obsahem brusinek (překvápko=) Zajímavostí je, že jim prý došla víčka, takže rolády prodávají zabalené v Lush folii. Navrch ale přidali cukrovou jedličku, která má zvýšit estetický dojem a odvést pozornost od chybějícího víčka. Tak za 125Kč přivřeme oči, ne?

4) Vzorečky

Nákup by nebyl kompletní, kdyby chyběly vzorečky. Pro dnešek to byla čistící přípravek Aqua Marina a štědrý kousek čistícího mýdla Fresh Farmacy.



V internetovém obchodě už je nabídka velmi omezená, v Palladiu je ale plný sortiment a zboží stále doplňují, takže pokud vás něco zaujalo a jste z Prahy, určitě se vyplatí tam aspoň nakouknout.


A co vy a Lush slevy? Máte nakoupeno/objednáno? Popř. máte nějaký ze zmíněných výrobků vyzkoušený?

úterý 3. ledna 2012

Top produkty 2011 - kosmetika

Přišel čas zrekapitulovat, jaká kosmetická udělátka se mi v roce 2011 nejvíce osvědčila, co jsem nově objevila, co mě nadchlo, co už z ruky nepustím a co bych všem svým čtenářkám vřele doporučila.

S radostí se dozvím i o vašich oblíbených produktech roku 2011, takže pište a přehánějte v komentářích!

Best Concealer
Dermacol Make-up Cover - na nedokonalosti
Garnier Roll on light - pod oči

Best Corrector
Bobbi Brown Color Corrector Bisque

Best Foundation
Rimmel Lasting Finish 
Chanel Vitalumiere Aqua


Best Powder
Clinique Almost Powder 
Manhattan Clear Face

Best Minneral Foundation
EDM Intensive Base / Original Glo 


Best Lip Liner
Chanel Le Krayon Levres 34 Natural
Essence Lip Liner 02 Pink Brown
Elf lip definer

Best Lipstick
MAC Patisserie
Maybelline Color Sensational Pink Brown

Best Lip Gloss
Chanel Glossimer Giggle
Alverde lip gloss Raspberry

Best Lip Balm
 Carmex
Helle Lip Balm Stick Honey


Best E/S Primer
Too Faced Shadow Insurance
Elf eyelid primer

Best Eyeshadow
Benefit Velvet Eyeshadow Fawn over me
Covergirl Mink

Best Loose Eyeshadow
EDM Autumn afternoon

Best Mascara
Maybelline OnebyOne
YSL Faux Cils

Best Eyeliner
Milani Liquif'eye

Best Liquid Eyeliner
L`Oreal Lineur Intense Liquied Eyeliner
NYC Liquid Eyeliner


Best Blush
MAC Warm soul
NYC Outside cafe
Specialni cena: Alverde Mademoiselle Peche

Best Cream Blush
Eyko Fat Balm in Raspberry

Best Bronzer
Elf contouring blush & bronzer powder
Too Faced Chocolate Soleil

Best Highlight
Catrice Enter Wonderland 
Estee Lauder Modern Mercury


Best Nail Polish
OPI Royal Rajah Ruby
Essence Princess Prunella
edit: Essie Van D`Go 
(tento odstín mě provázel celé léto a já ho úplně zapomněla přidat=)


Best Brush
Sigma Angled Top Synthetic Kabuki F84, Tapered F25
Elf Complexion Brush


Best Fragrance
D&G The One
Estee Lauder Bronze Goddess



Těmto výrobkům tleskám a těším se na ty vaše=)