pondělí 14. července 2014

Summer Tag - nejoblíbenější letní produkty





1) Favorite Summer Lipstick, Nail Polish, Fragrance

Nejoblíbenější parfém určitě uhodnete, protože jsem o něm básnila už nespočetkrát. Je to letní limitka od Estee Lauder z řady Bronze Goddess a je to prostě léto ve zlatém flakónku. Pokud se najde ještě někdo, kdo vůni nevyzkoušel, tak máte za domácí úkol to napravit=)

Pokud mě sledujete na Instagramu tak víte, že laky střídám neustále. Proto bylo pro mě těžké vybrat jeden, který by měl reprezentovat celé léto. Nakonec jsem vybrala lak Bikini z řady JulieG, což je ta nejúžasnější broskvovo korálová neonka, která křičí léto.

No a nejoblíbenější rtěnkou se stala pastelka od Tarte v odstínu Glitzy…jemná tělovka s decentním třpytem, která podtrhne opálení a zkompletuje look bez toho, aby na sebe strhla veškerou pozornost. Navíc ji můžete nanášet i poslepu, hydratuje rty a dodá lehký mátový nádech. 


2) Favorite Bikini

Co by to bylo za Summer Tag, kdyby chyběly nejoblíbenější plavky?! V mém případě to jsou bikini od Victorias Secret, v klasické fuchsiovo černé kombinaci. Horní díl je pevné bandeau, které drží, nepadá a umožní opalování bez ramínek, které já osobně nesnesu. Spodek sice vypadá na první pohled nudně, ale lichotí postavě a bokové trojité pásky celý komplet ozvláštní.


3) Favorite Summer Drink

Samozřejmě čistá neperlivá voda, případně voda s mátou, citrónem nebo grepem. Ale čas od času neodolám pravé limonádě, kterou nejlíp v celém LA umí v podniku s příznačným názvem Lemonade. Mají jak klasické citrónové, tak pěkně barevné borůvkové, melounové, bezové s přídavkem meduňky, rozmarýnu, máty atd.



4) Favorite Tanning Products


Miluju opalovací oleje. Tečka. Nic jiného totiž nevykouzlí tak rychlé čokoládové opálení. Mým objevem pro tuto letní sezónu se stal opalovací olej Sublime Sun od LOreal s faktorem 30. Kromě toho, že ideálně opaluje a chrání, ta jeho vůně je naprosto božská! 



5) Summer Song

Jednoznačně Summer od Calvina Harrise.




6) Summer Accessory

Bez zaváhání Rebecca Minkoff 5 zip a Sundial Ring od House of Harlow. 








7) Favorite Summer Book


Omg, The Cuckoo's Calling je povinná četba tohoto léta. A až dočtete poslední stránku tak nemusíte zoufat, vyšlo už i pokračování. J. K. Rowling si žádnou ostudu neudělala a už si ani nepamatuji, kdy jsem naposledy četla knížku s takovým zápalem. 




8) Excited for


Kalifornie a LA. Nekonečné slunečné dny, pláže, atmosféra, jídlo…prostě ráj na zemi.












 A jaké jsou vaše Summer Favorites?

12 komentářů:

  1. Plavky sú neskutočne krásne a s pesničkou súhlasím, bez nej ani den :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta kabelka je roztomilá! také přes léto nejraději nosím tyhle prťavé! a lak vypadá také krásně, já nosím nejraději různé odstíny červené, růžové a pak neonky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja na ne nikdy nebyla…vzdycky jsem s sebou tahala ty obrovske=) A ted jsem si zvykla i na pidi=)

      Vymazat
  3. Cuckoo's Calling mám rozečteno...užívám si teď postátnicový klid :) A vůni musím očichat, když o ní pořád tak básníš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, ja to mam stejne…jen s tim rozdile, ze Cuckoos jsem cetla i behem pripravy na statnice…musela jsem si prubezne cistit hlavu ctenim neceho zazivnejsiho=)

      Vymazat
  4. Cuckoo`s Calling som aj ja oslavovala na blogu a vcera vecer som dorazila aj Slkworma a tiez super-truper :) ani som nedychala v zavere. A teraz cakat, kedy vyjde dalsi diel serie :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se podivam…zajima me, jak to vidi ostatni=) A Silkworma mam koupeneho, tak se moc tesim=)

      Vymazat
  5. Super Tag!!! Vůni budu muset povinně očuchat a odstín toho laku na nehty je naprosto božský a vyloženě letní. Jinak jsem dostala chuť na limonádu od Lemonade a Summer od Calvina Harrise baštím už dobré dva měsíce :) A díky za tip na knížku, všude na ni slyším samou chválu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/yves-rocher-jahodova-laska.html

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek...tu limču bych si dala! A opalovák je jen v US nebo i u nás? :)

    OdpovědětVymazat
  7. tiež mám veľmi rada Summer od Harrisa:), inak super tag..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelý tag. Takéto články mám najradšej kde nájdem všehochuť. :)

    OdpovědětVymazat