neděle 5. září 2010

My Baby...Finally!



Tak tuhle krásku jsem si přála strašně dlouho a konečně se můžu pochlubit, že ji mám doma. Je zkrátka okouzlující. Přesně taková, jakou jsem si ji vysnila. Jedná se o rtěnku YSL Rouge Volupte v odstínu 01 Nude Beige.

O této rtěnce bylo už hodně napsáno, takže nic nového už asi nevymyslím, ale přidám pář řádek další chvály. Z estetického hlediska je tento kousek nepřekonatelný a to je hlavní důvod, proč je tak populární. U těchto rtěnek je dovolené (dokonce velmi žádoucí), aby byly používány na veřejnosti. V tom je celý smysl, tento obal musí vidět co nejvíc lidí=) další vychytávkou je malé zrcátko na víčku rtěnky, které v určitých situacích dobře a nenápadně poslouží.


A teď už zpátky k obsahu. Nude Beige překvapivě není beige ale spíše pink, zcela určitě je to ale nude. Je strašně krémová a pigmentovaná, musí se nanášet opatrně, i když to platí spíše pro tmavší odstíny. Při nanášení doslova taje na rtech. Vydrží opravdu hodně dlouho, má tendenci trošku vysušovat, ale nic zásadního. Voní velmi intenzivně a chutná úplně stejně. Je krásná samotná, ale dá se pod ní dat tmavší podklad a vytvoří opaque, milky barvu z každé rtěnky. Nemusíte proto investovat do různých tělových rtěnek, protože s její pomocí si ji vytvoříte samy.

Závěrem bych řekla, že rtěnka splnila má očekávání. Nemyslím si, že je to must have, je to spíše forma rozmazlování=) Narozdíl od jiných luxusních rtěnek, je skoro nemožné k ní sehnat levný dupe. Proto si myslím, že za své peníze opravdu dostanete něco výjimečného.


Máte zkušenost s YSL Rouge Volupte? Co si o ní myslíte?

1 komentář:

  1. Vypadá opravdu nádherně. Bohužel jsem ji ještě neviděla v reálu, tak to nemůžu tvrdit s absolutní jistotou, ale některé minerální rtěnky od ELF vypadají podobně jako tyhle YSL...

    OdpovědětVymazat