neděle 11. července 2010

Mini DM + Essence Haul


Dnes jsem procházela kolem DM a samozřejmě, že jsem neodolala a šla se podívat, co mají nového. Odcházela jsem o pár věciček těžší a o stovku lehčí.

Ke koupi vazelíny mě inspirovala Lolipop26, která na svém blogu doporučovala použít vazelínu na místech, kam budete aplikovat parfém, aby déle vydržel. Psala, že parfém vydrží vonět až 9 hodin, oproti běžným 2 hodinám. Už se těším až vyzkouším a napíšu svoji zkušenost.

Dále jsem koupila sadu pěnových aplikátorů. Ačkoli k nanášení stínů používám štětečky, nedávno jsem přišla no to, že s pěnovým aplikátorem se některé stíny nanášejí mnohem lépe a výrazněji. To platí i pro velmi třpytivé stíny, kde pěnový aplikátor zabrání opadávání třpytek pod oko. Navíc je používám, když potřebuji vyměnit ty použité ve svých čtyřstínových paletkách.

Další dva výrobky jsou od Essence. Koupila jsem si razítkovač na nehty. Nemám s tímto typen zdobení žádnou zkušenost, proto jsem nechtěla investovat např. do Konadu. Až vyzkouším, dám vědět.

Poslední vychytávkou jsou čistící nálepky na čelo a bradu, které mají vyčistit zanesené póry. Vždy jsem používala nose strips od Biore, ale tady k nim nemám přístup, takže jsem se rozhodla zkusit ty od Essence. Velké naděje si nedělám, ale vyzkouším.

Žádné komentáře:

Okomentovat